2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 79 پست
اره ما واقعا کسی نیسیم ولی شاید ی بار وسط دعایی ک واسه هم میکنیم ی بار خدا شنید 😔

احسنت درسته ما وسیله هستیم برای رسیدن دعاهامون 

به امید خدا که حاجت روا بشید...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشالله ک همیشه زندگی خوب و سرشار از لطف و عنایت خدا داشته باشین  منه حقیر و سر نماز دعا کنین ...

مگه خدا ماعه که لججججج کنه عشقممم؟؟؟ 

اون خدایی که تو داری خدا میبینی شیطانه 

*لطفا بخون همه حرفامو چون دارم باعشق برات مینویسم چون تمام احساس عشقمو تواین متنها دارم میریزم*

میدونی خدا چجور خداییه؟ درسته عشقش قابل وصف نیست اما فقط یه گوششو میگم اون خدایی که داری رو دور بندازی 

ببین خداوند عشقه تاحالا عاشق کسی شدی که بگی براش میمیمیرررم؟؟ خب حالا فک کن اون ادمو خداوند افریده هممممشو همشو 

بعد فک کن همه ما تقریبا عاشق پولیم حتی اگه عاشق نباشیمم دوسش داریم و تمممااام امام های ما ثروتمندترین بودن حالا تو لاکککچررری ترین پوووولدددددارترین وررررژن خوووووب ترین چیزو تصور کن که استغفرالله خدا میبینی اونم خداوند افریده😃

حالا فک کن اون کسی که بااالاترین مقامو این دنیا داره و همه عاشقشن و خداوند همون مقام رو بهش داده 😃

و میدونی چون دیدگاهمون به خداوند شیطانیه هیچی ازش نمیشه دریافت کرد چوووون این دنیا بر اساس قوانین هستیه 

خدا همه چچچچیو با نظم افریده 

میدونی خداوند منتظر که تو بری با نماز باهاش حرف بزنی و مخاطب قرارش بدی و باهاظ عشق بازی کنی؟؟؟ 

میدونی خداوند به هیییچ عنوان ننشسته که تو کاری بکنی بزنه ب کمرت 😐👎🏻مزخرف ترین 

اگر بر این منوال بود دور از جان روحمون شمررو همونجا میزد ..

چرا نزد چون باید این اتفاق عاشورا میفتاد...چون تماما یه اتفاق عشششقه عشققققق امام حسینمون به خداوند ...ببین چقددددر عشق خدا شیرینه ... امام حسینمون و یارانشون این دنیا رو انتخاب نکردن تو اون زمانش و از دنیای مادی خواستن خارج بشن 

اما کللللی ادم داریم که با خداونده هم کلللی پولداره هم اصن خیییره هم لاکککچریه هم سالمه هم زندگی عااالی داره از همه ابعاد 

مثه حضرت سلیمان😃

خداوند انننننقدر عاااااشقه بندشه انننننقددددر عاااااشق بندشه فقط باید عشقشو درک کنیم میدونستی تمممماممم موجوداتی که خداوند افریده زیر بعد عشق هستن به جز انسان؟؟ 

چون انسان عااااشقه عاااشق روح خداونددرمادمیده شده

این اتفاق نه در ملائک نه در جن و انس نه حیوانات نه گیاهان درررهیییچی بجز انسان اتفاق نیفتاده 

ببین خدا اننننقدر عاشقت بوده که تورو انسان خلق کرده 

شلید باور کنی شایدم باور نکنی اما میتونستیم حتی یه گیاه باشیمیا حیوان اینو با قطعیت میگم ...

خداوند هرلحظه هر زمان هرمکان عاااااشقانه غقط داره نگات میکنه چون روح خداوند در تن و جان مااااست خدا از ما خدااانیست حتی مهربانتراز مهرررربانترین کسی که میشناسی چون مهربانی اونم خدا افریده 

اشهد ان لا اله الا الله وحده لاااا شریک له🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

ببین میخوام لینو بجمو تمام کنم خداوند عشقه مطلقه 

اون خشم مطلق ابلیسه 

خداوند زندگیه ...تمام زیبایی ها اذآن خداوند 

و تماااام تضاد ها برای ابلیسه ...

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

ما تمام وحودیتمون تمام عشق و شادی و تک تک نفس هامون رو خداوند داده تماممممشو حتی این چشات که عرروز داری همه چیو میبینی حتی متن ها ی منو اکر شرک نورزیم خداوند خلق کرده 

و هدددیه داده ببین چ کسی تو این دنیا هدیش بالاتر از چشم هست؟؟؟ 

یا همین دستات که داری چت میکنی همهه چی همه چی

اره زیاد دیدم، همیشه برام معجزه کرده و چیزی که خواستمو بهم داده ولی نه توی تایمی که خودم میخواستم توی زمانیکه خودش خواسته😅کلی سختیو رنج کشیدم تا بالاخره اون چیزیکه خواستمو بهم داده ،الان دیگه فقط ازدواجمو ازش میخوام که نزدیک ۱۴ ساله از ۱۷ سالگی ازش خواستمو نصیبم نکرده هنوز😅😂

ما تمام وحودیتمون تمام عشق و شادی و تک تک نفس هامون رو خداوند داده تماممممشو حتی این چشات که عرروز د ...

خیلی صحبتاتون اروممم کرد انشالله شروع میکنم 

و انشالله شماهم خیرشو ببینی ک ادمارو راهنمایی میکنی با این لحن اروم و دوس داشتنی 

امیدوارم خدا ب حق همین شب عزیز حاجت منم بده ک خیلی چشم انتظار کمکشم 

خداروشکر ک بهت گوش میده😔

ولی دیر بهم میدشون😅مطمئن باش به تو هم گوش میده ،خودش تو قرآن گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را ، تو بندگیشو بکن مطمئن باش  به هر چی بخوای میرسی ،بافشاری کن روی خواستت ،انشالله هرچی از حدا میخوای بهت بده

خیلی صحبتاتون اروممم کرد انشالله شروع میکنم  و انشالله شماهم خیرشو ببینی ک ادمارو راهنمایی میک ...

عزیزم خیلی دوست دارم الهی به خدایی بودن برسی بهت قووول میدم اگه بهش برسی دگ همه چی برات کوچیک میاد 

انقدددددر حال ادم با خدا خوووب میشه نمیدونی نمیدونی کاش عشق خدا عمیقا نصیب هممون بشه 

ببین ادم از ته جاااانش با سووووز عاشقانه باخدا حرف میزنه وقتی درونش میبابه خداوند همینجاست ماییم که همش دنبالشیم در حال پیدا کردنش درحالی که همینجاست تو وجودیت ما تو جان و ریشه ما ...

کافیه به طرفش بریم 

بلین تاالان هررررچه حال خوب با هرکس با هرویییز تجربه کردی رو خییییریزی دورررا میریزی دوووور فقط لحظه ب لحطه میخوای جانتو بهش بدی نمیدونی ذوق عشقش چیه 

خیلب خوشحال شدم باهات حرف زدم عزیز دلم 

تمام همه چیزایی که بهت گفته شد امین و مطمئن باش از طرف خود خداوند بود...و ایناهم نشانه برای توعه

وگرنه خدا نمیخواست ن من باشما حرف نمیزدم نه این کلمات ب یادم میومد هیچی...

او خواستکه شد..همینقدر عاشقانه دوست داره مطمئن باش

عزیزم خیلی دوست دارم الهی به خدایی بودن برسی بهت قووول میدم اگه بهش برسی دگ همه چی برات کوچیک میاد&n ...

خیلی دلگرم کننده حرف میزنین گریم گرفت با حرفاتون 😔 

خدا خودش منو ب راه خودش بیاره حاجت محال دلمم بده امشب ک جز خودش پناه ندارم 

خیلی دلگرم کننده حرف میزنین گریم گرفت با حرفاتون 😔  خدا خودش منو ب راه خودش بیاره حاجت محال د ...

تو راه خودشی عشقم خداوند کنارته باور کن حرفا عین حققققیقه عیننن روز روشنی که هرروز میبینی عین شب مهتابی که هرشب میبینی 😘

دلم خواست اینوبگم دوست داشتی اجرا کن نماز اول وقت بخ.ن بهش بچچچچسب ولش نکن 💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز