2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 79 پست
منم.شب وروزم گریه اس.دستمم به نذر ودعا نمیره

من حالا هرچی میشه رو ب قبله میشینم زار زار گریه میکنم پیش خدا دعا میکنممم . 

از اون نخوایم از کی بخوایم پس اون کاری نکنه هیچی نمیشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره و تو اوج ناامیدی باورم نمیشده هنوز اون طوری که میخواستم کامل نشده اما برام اتفاق افتاد من زیارت ...

😔😔😔میشه سر قبر برادرتون منم دعا کنین انشالله حاجت روا باشین 

اینم خوبه ی حمد توحید قدر آیت الکرسی بلند شو روب قبله حاجتت بگو فک کنم امام صادق گفتن

ممنونم واقعا ایشالله حاجت روا شم بیام اینجا از همتون و از اول از خدا تشکر گنمم

😔😔😔😔خیلی منتظرشم ... خیلی چشم ب راهشممم  هی فکر میکنم اصن گوش نمیده بممم   از چند شب ...

نا امیدی خودش گناه و ناشکری از خداست..

پس مطمعن باش خدا بهت نظر داره  ولی تحمل ما کمتره  قبول دارم اینو حق داری .....

به امید خودش باش حتما نا امید نمیشی انشالله...

صبور باش

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
😔😔😔میشه سر قبر برادرتون منم دعا کنین انشالله حاجت روا باشین  

باشه گلم اما اگه میخوای معجزه ببینی واقعا دلت آروم شه برو سر قبر یه شهید بشین من واقعا معجزه رو دیدم به چشم خودم شهدا خیلی رفیق بازن اگه رفیق شی باهاشون هوات دارن اگه بری پیششون غیرتشون اجازه نمیده دست خالی برگردیی برو اونجا درد دل کن راحت گریه کن تا سبک شی