2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 79 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ذکر ونذر که......

اما  اونجا که انتظار نداری خودش راهی روشن نشونت میده بهترین مسیری که باورت نمیشه ..

ولی قربان حکمتش کمی بندگانشو منتظر میزاره...

دیر  و زود  داره  سوخت وسوز نداره....

موفق باشید...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
من بشدت ناامیدم.هیچ وقت توزندگیمـ اینجوری نبودم 😭😭😭😭

منم همینطور واقعا نمیدونم ب کدوم در بزنم خدارو صدا کنم ک بشنوه ببینه و برای دلم کاری انجام بده خوشحالم کنه 

منم بندشم منم تو این زندگی دلخوشی میخوام خب 😔

خودش نمیبینه اوضاع رو مگه چرا دستمو نمیگیره بلندم کنه

آره هرچند کوچک اما خواسته ام بود و در کمال ناباوری اوکی شد ب این نتیجه رسیدم وقتی با تک تک سلول ها ...

واسه منم دعا کنید انشاالله حاجت روا باشین همیشه خوشبحالتون ک خدا صداتونو شنید 

اره و تو اوج ناامیدی باورم نمیشده هنوز اون طوری که میخواستم کامل نشده اما برام اتفاق افتاد من زیارت عاشورا خوندم واقعا بهش باور نداشتم که حاجت میده اما وقتی سر برادرشهیدم خوندم و هر موقع از اون موضوع دلم می‌گرفت میرفتم پیشش کم کم معجزه اتفاق افتاد

ختم انجام بدم خودمم باید رعایتـکنم؟

بلہ،دوست داشتید خودتون ختم بذارید،دوست دوست داشتید من نائب شم نہ دیگہ فقط من ختم میذارم ب نیت حاجت شما و خودمم میخونم شما نیازی نیست کاری کنی یا بخونی اون ختمی ک من میخونم رو،ھدیہ ی ختم ھرچی در توانتون بود ھرچی راضی بودید میدید

ذکر ونذر که...... اما  اونجا که انتظار نداری خودش راهی روشن نشونت میده بهترین مسیری که باورت ن ...

😔😔😔😔خیلی منتظرشم ... خیلی چشم ب راهشممم 

هی فکر میکنم اصن گوش نمیده بممم  

از چند شب پیشه منی ک همش امیدم خدا بود امیدم کم شده نا امیدممم 

بهش میگم دلت میاد ب این حال افتادم

ولی بازم جوابی نمیشنوم ازش :)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز