2777
2789

قطعا بهتره

هر  قشری نمیرن غیرانتفاعی

در متیجه فرهنگ بچه ها بالاتره

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا بهتره هر  قشری نمیرن غیرانتفاعی در متیجه فرهنگ بچه ها بالاتره

مدرسه فرهنگ نمیاره ، من کل بچه های خانواده پدریم میرم غیر انتفاعی فقط دونفرمون دولتی ایم ولی اونا همیشه از درس فراری هستن پی درس نیستن اصلا و... واقعا ربطی نداره

عزیزم من نمیدونم شما برای چه سطحی میخواین ولی من هم غیرانتفاعی درس خوندم خم دولتی .واقعا از نظر شخصیتی و ادبی غیر انتفاعی بالاتره البته من نسبت ب مدرسه ی خودم میگم از همه مطمعن نیستم .از نظر درسی هم غیرانتفاعی خوب خوبه ولی توقع نداشته باش به اندازه ی مولی که میگیرن دقیقا همون قدر هم خوب باشن سطحشون از دولتی بالاتره ولی زیاد دد اون حدی ک فکر میکنی خفن نیستن 

#انسانیت
سال دیگه بچه هامو جفتشونو میذارم غیرانتفاعی،مدرسه دولتی افتضاحه

منم نظرم همینه پسرم کلاس اوله کلاس اول برام خیلی مهمه که بچم زده نشه و پایش قوی بشه ولی برام خیلی مهمه سطحشون چجوریه

البته من پیش نویس کردم خواستم یکم دلم اروم بسه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عزیزم من نمیدونم شما برای چه سطحی میخواین ولی من هم غیرانتفاعی درس خوندم خم دولتی .واقعا از نظر شخصی ...

نمیخوام خفن باشه همینکه کم نباشه و برای بچه وقت بزاره کافیه چون کلاس اوله میخوام کم براش نزارن

والله پسرمن میره غیرانتفاعی فحش یادگرفته نمیدونم کجابفرستم که بیشترتربیت ومتانت یادبگیره

وایی😐 من بخاطر همینا  دارم هزینه میکنم و پایه