2777
2789
عنوان

جوش

83 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من دیگ یماهه یه جوش از کناربینی ام زده بیرون سرش انگارزخم خون میاد باز خشک میشه ولی نمیفته باز زخم حالم گرفته بد جایی پاک شدنی هم نیست دیگ یماهه اخه

چجوری ازبین ببرمش؟ 

صورتمم هی جوش نداره

جوش چرکیه سرش هم بازه نمیشه هرکاری باهاش بکنی. 

برو دکتر ترسیدم چیزی بگم بدتر شه راستش😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش چرکیه سرش هم بازه نمیشه هرکاری باهاش بکنی.  برو دکتر ترسیدم چیزی بگم بدتر شه راستش😂

خیلی رومخمه تا کوچیک خشک میشه میگم خوب شد باز میبینی هیییی هست دیت میزنم خون میاد

رو خود جوش میزنم هم     عالیه

من هیدرودرم گرفتم یه هفتس خیلییی تغییرحس نکردم 

شماچه ترمیم کننده ای استفاده میکنید؟

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

اگر میگی یه مدته جای جوش مونده به نظرم با دکتر دیگه صحبت کن تا بهت کرم بده تا زودتر بختر بشه جای جوشت.

من خودم برای جای جوش و آکنه روش خونگی میرفتم و واقعا تاثیری نداشتش. دیگه رفتم پیش یه متخصص و برام کرم تجویز کردن.

روشای خونگی یکم زمان بره