2777
2789

حتی الانم ناراحتم با وجود اینکه صبح این اتفاق افتاد....پدرم و برادرم محل کارشون دور از شهرمونه صبح میرن شب برمیگردن...منو مامانم غالبا تنهاییم و کارهایی مثل خرید خونه و دکتر و کلا هر کاری... رو تنهایی انجام میدیم همیشه...امروز منو مامانم رفته بودیم بیرون...کار درسی داشتم بعد متوجه شدیم یکی از پسرای فامیلمون با ماشینش پشت سرمونه...همینه متوجه شد ماییم ماشینو دور برگردون کرد از یه مسیر دیگ رفت مبادا ما سوار ماشینش بشیم😐!

رفته اون ور تر ب دروغ بوق میزنه بگه مثلا من منتظر کسیم....اما خدا روشو از اونجا سیاه کرد... منو مامانم ک داشتیم سوار تاکسی می‌شدیم از مسیر دیگ ای ک اومده بود مجبور شد از اون جاده هم بگذره و دیگ مطمئن شدیم فیلم بود چون کسی همراهش نبود..نگید بدبینی ک حاضرم قسم بخورم فقط برا اینکه هم مسیر بودیم و مبادا سوار ماشینش بشیم این حرکتو زد...حالا مامان ساده من هر موقع میبینتش کلی باهاش گرم برخورد میکنه...حتی منه احمقم همین بودم...واقعا متاسفم برای همچین آدمایی...چقدر زمانه بد شده چقدر آدما پلید شدن...:((

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

چ نفهم😐

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دفعه منتظر تاکسی بودم برم سر کار.عجله هم داشتم.شوهر خالم .یه دفعه دیگه زن دایی شوهرم از جلوم رد شدن ونایستادن.

اون زمان کلی رفت و آمد داشتیم و مهمونی می‌دادیم.

من به رو خودم نیاوردم.گفتم حتما ندیدن.گرچه احتمالش خیلی کم بود.

درسته.،  نمیشه از هیشکی انتظار داشت  ،  کاش  همیشه دست همدیگه رو بگیریم نه اینکه از دست هم در بریم،  بخدا چه حال خوبی داری وقتی تو مسیر کسی رو سوار بکنیم یا هر کار خوبی که انجام میدیم بازخورد خوبش برا خودمونه

اووو حالا فک کردمچی شده دنیا انقدکثیف و بیرحمه ک ایناتوش گمه

این واقعا چیز کمیه؟

اینکه بدون هیچ دلیلی طرف مثل دشمنت رفتار کنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤