2777
2789
عنوان

تاپیک جهاز + برای کمک به عروس ها

18340 بازدید | 192 پست

سلاام به همگی

یکی دو ماه دیگه احتمالا برم خونه خودم و عروسی کنم. (خونه ای که داریم میخریم احتمالا حوالی 80-90 متره ) از طرفی هیچی هم جهاز نخریدم و میخام از هفته دیگه شروع کنم بنظرتون می رسم ؟ (یه ماه، یه ماه و نیم وقت دارم )

یه لیستی درست کردم اما نمیدونم چی باید بگیرم دقیقا ، تنهام و کسی و ندارم کمکم باشه ، میشه شما کمکم کنید    ؟ تو اینترنت خیلی لیست ها یا زیاده یا کمه ، 

این تاپیک و زدم که بیاین از جهازتون عکس بدین یا لیست بزارین یا هر نکته ای که لازمه برای عروس ها ، تا به درد همه بخور، 

چه رنگی بگیرم چه مدلی بگیرم .... همه و همه چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبین توی گوگل بنویس که لیست جهیزیه ضروری برو تو اولین سایت مو به مو برات توضیح داده خیلی کوتاه و مختصر و مفید درضمن اگه به من باشه تو سه روز همه چیزو خریدم، اول از سرویس چوب شروع میکنم بعدش لوازم برقی بعدش اشپزخونه    :) خوشبخت بشی گلم

نظرمو میگم میرم حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی 🥱

ببین خیلی دور خودتو شلوع نکن 

من نمیدونم رسم خانواده ی شما چجوریه 

ولی من یه دست مثلا ظرف دم دستی گرفتم 

یک دست چینی، دوازده نفره 

لیوان هم به تعداد دستام 

انقدر راحتم که خدا میدونه 

از وسایل برقی چرخ گوشت استفاده ای نداشت به اون صورت برای من 

و غذاساز چندکاره دارم 

پلوپزم هم چندکارس 

خلاصه سبک بگیر خودت بعدا توی خونه تکونی ها راحتی 

هرکقدر وسیله زیاد بگیری باید خدمتکار وسایل باشی 

با این قیمتا فکر نمیکنم پول اضافی بمونه ولی اگر اضافی موند برو برای خودت طلا بگیر بجاش 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

سلیقه ایه عزیزم واقعا

ولی سبک خونتون انتخاب کن با همون سبکم لوازمتو بچین، قاطی پاتی نکن همه چیو باهم، انتخاب کن سبکت مینیماله کلاسیکه سنتی سلطنتیه و...

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
بیبین توی گوگل بنویس که لیست جهیزیه ضروری برو تو اولین سایت مو به مو برات توضیح داده خیلی کوتاه و مخ ...

بیشتر سر پلاستیک ها و ظرف ها نمیدونم چی و چقدر بگیرم 

ممنون عزیزم 

سرویس چوب چیا الان مده ؟

سلیقه ایه عزیزم واقعا ولی سبک خونتون انتخاب کن با همون سبکم لوازمتو بچین، قاطی پاتی نکن همه چیو باه ...

تا حدودی مینیمال دوست دارم

دلم میخاست رنگ وسیله های هال کرم و قهوه ای باشه اما خب یه چیزی عه که خونه همه هست

ترکیب رنگ دیه خوب میدونی چی میشه ؟ میخام روشن باشه

اره عزیزم میتونی. اول از همه از وسایل بزرگ خونت باید شروع کنی چون تاريخ تحویل هاشون طولانی تر. بعدش برو سراغ وسایل برقی آشپزخونت و کلا سمت آشپزخونه. بعدم اتاق خواب و خورده ریزهایی که میمونه رو بخر. رنگ هایی که الان مد رنگ طوسی، کرم، قهوه ای، سبز . البته رنگ های دیگه هم خوبه فقط باید ترکیب خوب پیدا کنی. سعی کن وسایلتو ساده انتخاب کنی تا بعدا مجبور به تعویض نشی و همیشه رو مد باشه. باز سوال داشتی بپرس من خودم هفت ماهه سر زندگیمم

عزیزم به سلامتی مبارک باشه بستگی به پولی داره که میخوای خرج کنی ولیی به نظر من وسایلی مثل ماکرو فر پلوپز و سرخ کن وسبزی خرد کن گوشکوب برقی و اتوی پرسی .... ازین چیزا اوایل زندگی زیاد به کارت نمی یان وسایلای اصلی رو مارک خوب بخر مثل لباسشویی و یخچال و... چند دست قابلمه و چندین دست بشقاب غیر ضرورین بعدا ازدواج کنید ایشالا همسر گرامی میخره 

آره می‌رسی . اگر پول باشه تو یک هفته هم می‌رسی .

بشرطی که بدونی چی میخوای و چه سبکی میخوای .

من چیزایی که اصلا بدرد نخورد برام رو می‌نویسم : همزن ، سرخ کن ، غذاساز ، ترازو آشپزخونه ، زودپز ( جیپاس هم دارم که خیلی استفاده میکنم اونو )

بیشتر سر پلاستیک ها و ظرف ها نمیدونم چی و چقدر بگیرم  ممنون عزیزم  سرویس چوب چیا الان مد ...

دقیقا همون سرویس پلاستیکی هم برات لیستشو مختصر گذاشته ببینم میخوای عکسشو بفرستم اینجا؟

نمیدونم عزیزم من خودمم الان مستجرم بعدشم وسیله  ها همه برای صاحب خونست خودمم یکمی دارم ولی یکی دوماه دیگه که ساخت خونمون تکمیل میشه باید برم خرید، 

نظرمو میگم میرم حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی 🥱