2777
2789
عنوان

تاپیک جهاز + برای کمک به عروس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 18340 بازدید | 192 پست
ببین خیلی دور خودتو شلوع نکن  من نمیدونم رسم خانواده ی شما چجوریه  ولی من یه دست مثلا ظر ...

یکم تو ظرف ها بیسوادم میخام یه دست دم دستی بگیرم

اندازه بیست سی نفر هم برای مهمون چینی 

اما خب یه سری خرده کاریا هست تو ظرف پذیرایی و .... نمیدونم چیکار باید بکنم

تا حدودی مینیمال دوست دارم دلم میخاست رنگ وسیله های هال کرم و قهوه ای باشه اما خب یه چیزی عه که خون ...

طوسی روشن و سفید، سفید و مشکی، آبی روشن و سفید 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم تو ظرف ها بیسوادم میخام یه دست دم دستی بگیرم اندازه بیست سی نفر هم برای مهمون چینی  اما خ ...

من به دست ارکوپال دیوالی سفید ساده برای دم دست گرفتم. ۴دست چینی ۶ نفره زرین مون بلان مشکی برای مهمونی. چون تعداد اعضای خانوادمون زیاده ۲۴ نفره خریدم. 

سرویس ۱۲ نفره بگیری  فنجان نعلبکی و قوری هم داره. ولی ۶ نفره ها نداره.

یکم تو ظرف ها بیسوادم میخام یه دست دم دستی بگیرم اندازه بیست سی نفر هم برای مهمون چینی  اما خ ...

بیست سی نفر تو یخونت جا میشن؟! 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اره عزیزم میتونی. اول از همه از وسایل بزرگ خونت باید شروع کنی چون تاريخ تحویل هاشون طولانی تر. بعدش ...

ممنونم عزیزم

یکم سوالم رو ظرفهاست نمیدونم چی بگیرم چی نگیرم

برای قابلمه هم یه سرویس بگیر. اگه تمایل داشتی دو سه تا تیکه اصلی که برا خودتون استفاده میشه رو جداگونه هم بخر.هر چند اصلا ضروری نیست.

ترجیحا از برندای معروف ایرانی بخر. مثل زرساب، عروس، کاندید و ... گول حرفای فروشنده‌ها که می‌گن فلان مارک آلمانیه نخور. 

ممنونم عزیزم یکم سوالم رو ظرفهاست نمیدونم چی بگیرم چی نگیرم

ببین بستگی داره چقد مهمون داری. من خونمون بیشتر از بیست تا بعید مهمون بیاد. اصن جا نمیشن تو خونمون. واسه همین یه سرویس چینی گرفتم. یه سرویس ۶ نفره آرکوپال. چینی واسه مهمون میزاری. آرکوپال واسه آدم خودی تر ها. البته میتونی واسه مهمونم بزاریا. اگه توانشو داری ملانین هم واسه دم دستی خودت عالیه چون نه میشکنه نه چیزیش میشه شستنشم آب خوردن. بری بازار قشنگ راهنمایت میکنن