2777
2789
عنوان

تاپیک جهاز + برای کمک به عروس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 18340 بازدید | 192 پست
اره موفق باشی هر چی دور و برت خلوتر باشه خودت راحتی مث من نباشی الان یه چیزی میخوام باید کل کابینت ه ...

چای ساز و گرفتم عزیزم 

اره چون هم درگیر دانشگام هم کار خیلی به دردم میخوره

من یک ساله و نیمه ازدواج کردم  بوفه نخرررررر به هیچ عنوان اضافیه بعدا از خریدش پشیمون میشی& ...

میخام یه کتری و قوری کنار چای ساز بردارم اما کوچیکشو فعلا

بوفه و اینا هم که اصن برنامه شو ندارم راستش

قابلمه تصمیمم این بود یه دست چدن بخرم و برای دم دستی گرانیت بخرم ...

میز نهارخوری هم یه کوچولو میخواستم بخرم دو یا چهار نفره 

ظرفها هم میخام چینی و ارکوپال بردارم ، 

سماور و اینا هم که اصن نمیخام بگیرم

اتو پرسی نخریدم معمولی گرفتم 

اما سبزی خورد کن ما زیاد استفاده میکنیم شمال راستش حس میکنم یه کوچیکش شاید لازمم بشه 

فنجون چای خوری هم یه دست بگیرم اندازه مثلا 18 نفر یا 24 نفر

یه سرویس 6 نفره جدا بگیرم بد میشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک دوو خیلی عالیه،من خودم پارسال عید ،یخچال ساید و لباس شویی و ال ای دی رو دوو گرفتم،واقعا عالی هستن،اما امسال نتونستم ماشین ظرف شویی را دوو بخرم،میگن خط تولیدش متوقف شده ،فعلا دارن مدلای ایرانی که مونده رو دستشون رو به مردم میفروشن،من ظرف شویی هم ایرانی نخریدم کلی گشتم تا مجیک پیدا کردم.

مارک دوو خیلی عالیه،من خودم پارسال عید ،یخچال ساید و لباس شویی و ال ای دی رو دوو گرفتم،واقعا عالی هس ...

والله منم تعریف دوو رو شنیدم اما یکم گرونه برام اگه بخوام دو قلو دوو رو بردارم شایدم اگه هزینه های دیگه ام کمتر شد برداشتم

دوو پارسال دوقلو نداشت،ساید هم ۳ مدل داره،۳۰ فوت ۳۲ فوت و ۳۲ فوت ۴ در که قیمتش از اون ۲تا بالاتره،من ۳۰ فوت ساید گرفتم خیلی هم جادار و قشنگه،امسال زمستون قیمتش ۴۸تومن بود الان رو نمیدونم

فقط خواهشا هیچ وسیله ای رو جی پلاس نگیر،من کلی تحقیق کردم هرکی گرفته یا از اول یه ایرادی داشته یا خیلی زود خراب شده،خدمات پس از فروش و ضمانتش هم خوب کار نمی کنن،اسنوا بهتره ولی خیلی گرونه بیخودی گرون میدن‌،ولی اگر بتونی دوو بخری خیلی عالی میشه.

چای ساز و گرفتم عزیزم  اره چون هم درگیر دانشگام هم کار خیلی به دردم میخوره

اره چیز زیادی نگیر که خونتم شلوغ و پلوغ کنه همه رو به اندازه کابینت هات بگیر موفق باشی 

میخام یه کتری و قوری کنار چای ساز بردارم اما کوچیکشو فعلا بوفه و اینا هم که اصن برنامه شو ندارم راس ...

فنجان چای خوری رو سرویست هست خودش

برا منکه سرویس چینی ۱۸نفره گرفتم ۱۲نفره فنجان چای خوری داره با دوتا قندان 

من جدا گرفتم شش نفره.  تا الان دستمم بش نخورده 

سلام عزیزم  قبل از همه تبریک میگم عزیزم ایشالله خوشبخت ترین شی اوهوم پس منم میرسم میشه بی زح ...

مرسی عزیز دلم 

برای سرویس چوب از دیوار قم .. سرویس  تخت عروس بنویس میاد بالا 

خیلی قسمت مناسب دارن

..سرویس آشپزخانه پارچه هاش کاملا ترکی dookht_seet@

dookht_seet@

Dookht_seet@

از این خانوم سفارش دادم خیلی با کیفیت بود حتا خواهرم جدیدآ ازش سفارش گرفت 

ظروف آشپزخانه سرامیکی با قیمت مناسب 

از این پیج گرفتم@ashpazkhane_cheshmgiir@

@ashpazkhane_cheshmgiir@

اره عزیزم میتونی. اول از همه از وسایل بزرگ خونت باید شروع کنی چون تاريخ تحویل هاشون طولانی تر. بعدش ...

وای چقدر رسم و رسوم سختیه  عروس چقدر استرس میکشه 

کاش از بین بره 

وقتی عروسی برگزار شد بعدش کم کم خرید کنن 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

یه کمک خواهرانه هر گوشی خریدی سعی کن کل گجت هایی که گوشی جایگزینش شده رو نخری مثلا tv، واقعا  استفراغ آوره ایکاش 💵 اینقدر باشه تا 👰‍♂️🤵 بتونن شاهانه زندگی کنن