2777
2789
عنوان

جهیزیه..بیاین

186 بازدید | 3 پست

وقتی تو اوج مشکلاتم یادم میوفته ک سر جهیزیه خریدن چیا کشیدم کلا مشکلاتم یادم میره 

بابام دستش تنگ بود هیچکسو نداشتم  خواهرام و برادرام هرکدوم گرفتاری خودشونو داشتن ....شوهرمم اون سالا پولدار نبود زیاد  هرشب گریه میکردم قشنگ موهام سفید شد چون پولمون در حد یه وسایل اشپز خونه خریدن بود...همه میگفتن چرا جهازتو نمیخری؟دخترای فامیل از جهیزیه ای ک باباهاشون براشون خریدن جلوم میگفتن و من میخواستم دق کنم حسرت به درک پای ابروم وسط بود 

حتی به شوهرم گفتم بیخیالم شو برو پی زندگیت اما نمیدونم چی شد بعد ۳سال کم کم وسایلم تکمیل شد مبل و پرده و تخت و همه رو شوهرم قسطی خرید برام اوایل نمیگم همه چی داشتیم اما باهمون چهار قلم خونمون تکمیل شده بود بعد کم کم مابقی وسایلو خریدم تو این سالها 

نمیدونم چندنفرتون جای منید ،خواستم بگم میگذره بخدا ااااصلا غصه نخورین اینکه چجوری خدا دستتو میگیره خودمم هنوز نفهمیدم اما میگذره 

خدا جور میکنه

ماهم وضع مالی مون متوسطه

پارسال جهیزیه مو خریدم اخرسر حساب کردم ۳۲۰ تومن شد واقعا موندیم از کجا اومد اونهمه پول

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.