2789
عنوان

بلاکم کرده

741 بازدید | 17 پست

وقتی ک کات کردیم بعداز دوروز بلاکم کرد فقط از پیج کاریم بلاکم نکرده بود

منم بلاک انبلاک کردم ک کلا همو نداشته باشیم ازون پیج هم 

الان بعداز یک هفته دیدم این پیجمو هم بلاک کرده 

ن استوریشو میدیدم و ن چیزی 

ینی چی این

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب کات کرده دیگه. البته اینم بگم من رو که بلاک نکرده هم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده،بلاک کردن یا نکردن ...

اره ولی این مدلی بلاک کردنش چ معنی میده 

همه چی هم تقصیر خودش بوده میخواسته ماست مالی کنه نتونسته

خب کات کرده دیگه. البته اینم بگم من رو که بلاک نکرده هم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده،بلاک کردن یا نکردن ...

فرقی نمیکنه ولی بلاک کردن لامصب خیلی بده آدم دچار حال روحی خرابی میشه تا مدتها...مخصوصا اگه طرف پسر باشه که بلاک کرده

فرقی نمیکنه ولی بلاک کردن لامصب خیلی بده آدم دچار حال روحی خرابی میشه تا مدتها...مخصوصا اگه طرف پسر ...

اخه خودشم بدجور دلمو شکست باکارش بعدم اومد ماست مالی کرد ک مجبور شدم فلان داستان درست کرد با گوشی خواهرش پیام داد اخرشم گف دیگ هرجور دوست داری فکر کن 

بعدم بلاک کرد

نمیدونم والا،چندسالشه؟ موقع کات خیلی عصبانی بود؟

۲۶سالشه 

رفته بود ب دوست نزدیکم گفته بود ک ب من حسی نداره بعداز ۲ سال... و ب اون پیشنهاد داده بود دوستمم بلاکش کرده بود ب دوستم هم گفته بود برو ب ینی من همه چیو بگو ک همچین کاری کردم 

منم ب روش اوردم و فحشش دادم گفتم تموم

گف حق میدم هرجور فک کنی کاش میتونستم همه چیو بگم و این حرفا مجبور بودم اینکارو کنم ک دورت کنم تو دردسرم

بعد ا گوشی خاهرش بم پیام داد ک داداششم تو دردسر افتاده فلان بلا سرش اومده ک فهمیدم دروغه 

بهش گفتم این دروغاتونو جمع کنین دبگ بهم پیام نده اخرین پیامش بهم همین بود ک دیگه هرجور دوس داری فکر کن.. 

۲۶سالشه  رفته بود ب دوست نزدیکم گفته بود ک ب من حسی نداره بعداز ۲ سال... و ب اون پیشنهاد داده ...

عجب آدمیه،دم دوستت گرم که نرفت باهاش...

این آدم ارزشش رو نداره دیگه اصلا بهش فکرنکن

عجب آدمیه،دم دوستت گرم که نرفت باهاش... این آدم ارزشش رو نداره دیگه اصلا بهش فکرنکن

۱درصدم باورم نمیشد بخواد اینکارو کنه تا همون دیروز پریروزش بهم ابراز علاقه میکرد:)