2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

745 بازدید | 123 پست

به خودت برس💅🏻𓍢

هیچکس تو این دنیا تورو اندازه خودت دوست نداره تو تنها کسی هستی که به خودت دروغ نمیگی ، خیانت نمیکنی ، خودت رو هیچوقت تنها نمیزاری ، تو تنها کسی هستی که دل خودت رو نمیشکنی ...💖

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

گزینه ای به نام نخیر نداریم یه زن باید همیشه لوند ، جذاب و در انرژی زنانه خودش باشه

حالا سوالت اینه من بلد نیستم !

خب نازنینم باید یاد بگیری ، همه اینجاییم دور هم که یه ورژن بهتر از خودمون بسازیم و انرژی زنانه معجزس

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

من موافقم 👌 👌

این تاپیک اگه آقایون محترم با کله نیان توش و نظرات صد من یه غاز ندن خیلی مفیده

اسی عزیز بنویس حضور آقایون ممنوع ❌❌⛔⛔🚫🚫

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال اینه چرا انرژی زنانمون باید بالا باشه؟

•از مهمترین دلایلش اینه زنی که انرژیش بالاس آرامش درونی داره و همه دوست دارن کنارش باشن

•جذابیت طبیعی داره بدون تلاش برای دیده شدن دیده میشه اون حالت لطافت و گیرایی خودبهخود میاد

•رابطههای سالمتر داره چون نمیترسه کسیو از دست بده طرف مقابل میترسه که اونو از دست بده

•دریافت بیشتر (نه فقط مادی)

توجه، محبت، فرصت، حمایت چون در حالت دریافته و همه چی براش فراهم میشه بهترین چیزای دنیا بهش میرسه

•اتصال به بدن و شهود بالا

بدنشو بهتر میفهمه ،تصمیمهاش از حس درونیش میاد نه حرف

لایک کنید

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

من موافقم 👌 👌 این تاپیک اگه آقایون محترم با کله نیان توش و نظرات صد من یه غاز ندن خیلی مفیده اسی ...

اره واقعا

فقط زیبایی کسی انرژی زنانه نداشته باشه ولی خیلی خوشگل باشه برده

مخالفم

منم انرژی زنانم خیلی بالاست 🥲🫶💗

عالی عزیزم😎😍😍😍

انرژی زنانه مونو چطوری افزایش بدیم؟

° آرام راه برو

° به احساساتت گوش بده

° تنفس آرام داشته باش

° از بدنت مراقبت کن

° رفتار لطیف داشته باش

° مرز بندی آرام داشته باش

° به ظاهرت برس

° به اندازه کافی استراحت داشته باش

° بیان نرم و محترمانه

° خودتو سرزنش نکن

° کارهای کوچک و لذت بخش تجربه کن

° ارتباط حمایتی با زنهای دیگه بساز

منم انرژی زنانم خیلی بالاست 🥲🫶💗

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

فقط زیبایی کسی انرژی زنانه نداشته باشه ولی خیلی خوشگل باشه برده

برعکس گفتی

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

چیزی که انرژی زنانه رو کم میکنه چیه ؟

دقیقا برعکس اینا یعنی با عجله راه بری یا جای ارتباط حمایتی با زنای دیگه رابطه سمی و رقابتی ایجاد کنی و حسادت وجودتو بگیره

یک زن لوند نمیترسه حسادت نمیکنه😎😉