2777
2789
عنوان

نون و رب

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 123 پست
گلم وقتی راجب غذا واصالتش اطلاعاتی ندارید دستور تهیه رو خراب نکنید.آدم متاسف میشه.شما قورمه سبزیتو ب ...

ای بابا اشتباه بود؟؟فک کنم باید دو عدد کپسول و یک عدد پیکنیک هم بهش اصافه میکردم با وانیل فراوون اره؟؟

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………
خداروشک باز دوباره نمیخواد بزاریم تو فر🖐

نه بابا حواسم هست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جعفری بکارم تا دربیاد خیلی طول میکشه خاهرررر . چقد دستورای سختی میدین این وقت شب😐

ما که هرروز دوسه وعده غذا میپزیم چی پس

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فک کنم تقریبا مزه ی ته دیگ بده  تنبلانه ی من اینه برنجو آب اندازه میکنم نمک و فلفل و ادویه و ر ...

تا الآن امتحان نکردم که طعم تهدید داره یا نه ولی بنظرم خوشمزه میاد

این غذایی که گفتی فکر کنم اسمش دمی گوجه باشه

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
ما که هرروز دوسه وعده غذا میپزیم چی پس

اوووووه خوشبحالتون ما فقط صب ب صب بابام میره یک ۲۰لیتری بنزین میاره باهمون زنده ایم تا روز بعد

اوکی ، بخاطر تو تخم مرغ رو تو ظرف میشکنیم و با قاشق هم مزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شه نون لو ...

مرسی 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
تا الآن امتحان نکردم که طعم تهدید داره یا نه ولی بنظرم خوشمزه میاد این غذایی که گفتی فکر کنم اسمش د ...

آره دمی گوجه س 

گشادها همه جمعن تو این تاپیک🤣🤣🤣🤣

جمع مون جمعه😂😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
دستور پخت نون و مانتو پیداااا کردم😂😂

اخ جووووون غذای مورد علاقه منه 🤤مزه بهشت میده ها مخصوصا اگ مانتورو یک ماه نشسته باشی

اوووووه خوشبحالتون ما فقط صب ب صب بابام میره یک ۲۰لیتری بنزین میاره باهمون زنده ایم تا روز بعد

مصرفتون ولی بالاست انصافا با پراید برابرین