2777
2789
عنوان

نون و رب

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 123 پست
اون دستور سختی داره که در توانت نیس این موقع شب مواد اولیه شم گیر نمیاد بخواب گلم😁

ای بابا فقط یک دستور پخت دارم ازشا نمیدونم درسته یان ..طرزتیه نون ماست:دوقاشق رب،۳پیمانه چایی خشک ،۲بسته هاونگ ،۳عدد زیتون همیناست اره؟؟

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣دهنت سرویس 

😁

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
🤧🤦اون که دیگه خیلی سخته.من طاقت گفتنشو‌ندارم از تحملم خارجه.من برم بیرون از تاپیک🤦🤣🤣🤣

ن دیگ نامرد نباش دستور نونو ربو دادی حالا ب ما رسید وارسید

بگووو

اوکی ، بخاطر تو

تخم مرغ رو تو ظرف میشکنیم و با قاشق هم مزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شه

نون لواش رو به تکه های کوچیک می‌بریم

تکه های نون رو داخل ظرف تخم مرغ میچرخونیم و میندازیم تو تابه داغ که توش روغنه

سرخ کنید و میل بفرمایید

مزه‌شو تضمین نمیکنماا، بذارین هر وقت امتحانش کردم😂

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
ای بابا🤣🤣🤣خب بعدش؟ چه سخته😐

واسه تزیین یکم جعفری خرد شده و فلفل روش میریزی بعد سروش میکنی😎

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اوکی ، بخاطر تو تخم مرغ رو تو ظرف میشکنیم و با قاشق هم مزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شه نون لو ...

نونو ماستم بگو آجی

ای بابا فقط یک دستور پخت دارم ازشا نمیدونم درسته یان ..طرزتیه نون ماست:دوقاشق رب،۳پیمانه چایی خشک ،۲ ...

گلم وقتی راجب غذا واصالتش اطلاعاتی ندارید دستور تهیه رو خراب نکنید.آدم متاسف میشه.شما قورمه سبزیتو بخور لطفا🤨

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
واسه تزیین یکم جعفری خرد شده و فلفل روش میریزی بعد سروش میکنی😎

خداروشک باز دوباره نمیخواد بزاریم تو فر🖐

اوکی ، بخاطر تو تخم مرغ رو تو ظرف میشکنیم و با قاشق هم مزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شه نون لو ...

فک کنم تقریبا مزه ی ته دیگ بده 

تنبلانه ی من اینه برنجو آب اندازه میکنم نمک و فلفل و ادویه و رب و روغن 

سیب زمینی خرد میکنم گوجه هم رنده میکنم میریزم توش و دم میکنم