اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
جعفری بکارم تا دربیاد خیلی طول میکشه خاهرررر . چقد دستورای سختی میدین این وقت شب😐
ما که هرروز دوسه وعده غذا میپزیم چی پس
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اوکی ، بخاطر تو تخم مرغ رو تو ظرف میشکنیم و با قاشق هم مزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شه نون لو ...
مرسی
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
تا الآن امتحان نکردم که طعم تهدید داره یا نه ولی بنظرم خوشمزه میاد این غذایی که گفتی فکر کنم اسمش د ...
آره دمی گوجه س
اوووووه خوشبحالتون ما فقط صب ب صب بابام میره یک ۲۰لیتری بنزین میاره باهمون زنده ایم تا روز بعد
مصرفتون ولی بالاست انصافا با پراید برابرین