2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی میشه ب حرفام گوش بدی؟؟؟؟ 

منم خیلی اویزون بودم خیلیااا شوهرم زیاد اهل گوشی نیست ک هی بخاد پیام بازی کنه .... خانوادش ب شدت سیاست دارن 

اشتباه اولت اینه زیاد پیام میدی .بعدشم هی میخای ب روش بیاری ک از فلان کار ناراحتی و فلان درحالی ک یچیزی مثل ۱۳بدر تابلو ترین بود ک ب یادش باشی و بگه اینم هست ک الکی برگشته گفته یادم نبود....مگ میشه ک یادش نباشی.....اگ دقت کنی میفهمی وقتی از سرکارش میاد شهر خودش توجهش کمتر میشه نسبت بهت تا وقتی ک سرکارشه ..چراااا؟؟چون خانوادش دورشن ....انقد خودتو تو چشم نیار ک از چشم بیوفتی .قرار نیست فرتی پیام داد توام ب ثانیه نکشیده جوابش بدی .... قرار نیست تو اول پیام بدی تا بلکع یادش بیوفته توام هستی وبا زور بخاد ی جواب بده ....ب تو چ ک تو راه براش خوراکی بزاری؟؟؟ک بعدشم بهش بگی ببخشید یادم نبود بزارم انقد توقعشو از خودت بالا نبر ک فردا زورت بهش نرسه و روت سوارشه ...پیام داد یعد حدااقل ی ربع جوابشو بده نداد توام نده بگو گوشیم دستم نبود ..وقتی ی پیام دادی ده بار نگو کجایی چرا ج نمیدی ...اینارو من رفتم تااخر فقط گریه کردم ....الان برگردم عقب هیچوقت اینکارارو نمیکنم .....قرار نیست سر برخورد کنی وقتی دیر جواب میدی .خیلی عادی باش مث همیشه .ولی قربون صدقه زیادیم وقتی مرد چیزی نمیگه خیلی. ضایعست .کم کم این کارارو انجام بده نه یهو.....همونقدر باش ک برات هستن چ خانوادت چ همسرت طبق تجربه ۲سال عقدمه با کلی سختی

اسی میشه ب حرفام گوش بدی؟؟؟؟  منم خیلی اویزون بودم خیلیااا شوهرم زیاد اهل گوشی نیست ک هی بخاد ...

اره بخدا خاهر

کلا وقتی میاد مرخصی ،رفتارش زمین تا آسمون با من فرق میکنه

خانوادشو ک میبینه دیگ من به چشمشم نمیام

وقتایی میره سرکار بد نیست

اره بخدا خاهر کلا وقتی میاد مرخصی ،رفتارش زمین تا آسمون با من فرق میکنه خانوادشو ک میبینه دیگ من ب ...

توام وقتی میاد خیلی عادی خیلییییی عادی رفتار کن باهاش ..اصلا چشم انتظار زنگو پیام نباش .اگ دیدی گله کرد یا گفت نیستی ...تو مثلا یبار پرسیدی نیستی گفته سرم شلوغه توام بگومهمون داشتیم سرم شلوغ بود .....من خیلی اذیت شدم سر اینچیزا ...باج نده بهش ...ی وقتایی فک کن مثلا دوستته ک ی وقتایی هست ی پیامی میدی یوقتاییم نیست یا حالشو نداری بحرفی ....بزار بیوفته دنبالت...ولی خیلی ضایع هم سرد بازی درنیار 

عزیزم اگه آدم بخواد سر هر چیزی شوهرشو بذاره سرکوچه که وای ب حال اون زندگی چ مشکلاتی ب چ بزرگی پیش م ...

اگه سیاست اینه میخوام صدسال سیاع نباشع

واقعا برای افکار شماهایی ک به اسم سیاست زندگی گل بلبلی دارید متاسفم تو‌سری خور باشی و ناز بکشی ک هنر نیس

باید بتونی چرخ زندگی دست بگیری مردت عین موم تو دستت باشه

من کل متنم این بود وابسته نباش ایقد نخواه ثابت کنی ک بدون اون زندگیت ادامه ندارع اتفاقا ثابت کن بیشتر خوش میگذره تا طرفتم بفهمه 

ای خدا پدرتو بیامرزه کل حرف منم همینه ک وابسته نباش یهو ریختن سر من

قربونت .... من واقعا خیلی اذیت شدم سر این کارا و حرفا ک ب اسی میگم نکن این کارارو .من بداز ایناشم دیدم ....فقط تجربه من اینه نیوفتین دنبال مرد ک بعدا زور بشع بهتون

اسی من یه بی سیاستم😂ولی اینو میدونم اگ چیزی تو گلوم بمونه غم باد میگیرم اوایل اگ ازحرفی رفتاری ناراحت میشدم ب زبون نمیاوردم و باناراحتی ادامه میدادم...ولی الان وقتی ناراحت میشم ب زبون میارم مشکلمو!توام ای کاش جای ناراحتی ادامه دار همون روز ب زبون میاوردی و بهش میگفتی دلیلش چی بوده اونموقع شاید داستان فرق میکرد.

اسی من یه بی سیاستم😂ولی اینو میدونم اگ چیزی تو گلوم بمونه غم باد میگیرم اوایل اگ ازحرفی رفتاری نارا ...

بهم گف خب هزار بارم معذرت خاهی کرد پشت بندش

ولی من دیگ تصمیم گرفتم باهاش سرد بشم محبتمو ازش بگیرم