2777
2789
عزیزم دیگه معذرت خواسته نازتو کشیده کش نده موضوعو بی خیال

آره حالا که دور شده از خانواده ش و حوصله ش سر میره اسی رو تحویل میگیره. وقتی تو شهر خودشون بود و سیزده رو رفت تفریح کرد و جواب محبت های اسی رو خخخخخخخ داد رو نمیبینین؟ کشش نده؟ چیزی که وجود داره رو بیخیال شه دو روز دیگه مجبوره بچه به بغل کشش بده

اگه سیاست اینه میخوام صدسال سیاع نباشع واقعا برای افکار شماهایی ک به اسم سیاست زندگی گل بلبلی دارید ...

سیاست این نیس ک ناز بکشی فقط به اون وابسته باشی

اگ افکارت اینه منم متاسفم

من الان هم دارم ارشدمو میخونم هم فرانسه یاد میگیرم هم کسب و کار خودمو دارم هم شوهرمو تو دستم دارم واشتباهای قبلشو بهش فهموندم و بخشیدم و دارم متاهلی رو یادش میدم

این سیاسته نه اون تفکری که شما تو ذهنت داری ک مثل کنه بهش بچسبی

ب درک کلمه ک رسیدی نظر بده عزیزم

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهم گف خب هزار بارم معذرت خاهی کرد پشت بندش ولی من دیگ تصمیم گرفتم باهاش سرد بشم محبتمو ازش بگیرم

عزیزم اگه زحمتی نیس پیامای منو هم بخون و چندتا دوست دیگه که راهی بهتر از بی محبتی نشونت دادن

عزیزم اگه زحمتی نیس پیامای منو هم بخون و چندتا دوست دیگه که راهی بهتر از بی محبتی نشونت دادن

نمیدونم

را به را بهم میگه دوست دارم ولی خب عملی بلد نیس

امشبم باز گف دوست دارم

ولی نمیدونم‌ راسته یا دروف

آره حالا که دور شده از خانواده ش و حوصله ش سر میره اسی رو تحویل میگیره. وقتی تو شهر خودشون بود و سیز ...

شما که کش دادی اختلافاتتونو به کجا رسیدی تو زندگیت؟

الان شوهرت رفیقته؟؟؟الان باهات همدله؟؟الان حمایتت میکنه تو گیرو گورای زندگی؟؟؟

یا نه کاملا برعکس؟؟؟

کدومش؟؟؟

زندگی بچه بازی نیس... میدون جنگ هم نیس...

تو زندگی دو دوتا ۴ تا نیس همیشه

یه وقتایی یکی من میشه اون یکی نیم من

نمیدونم را به را بهم میگه دوست دارم ولی خب عملی بلد نیس امشبم باز گف دوست دارم ولی نمیدونم‌ راسته ...

چرا دروغ بگه؟؟؟

چرا بدبینی بهش؟؟

ازت خواهش میکنم به حرفای خانومای اینجا که اکثرا عادت دارن مردا رو بکوبن گوش نده...

شوهر تو فقط کم تجربه س

دقیقا مثل خودت

کانال ایتا "همسرخوب" رو سرچ کن و بخون

پیج اینستا هم داره بنویس همسرخوب، مرضیه کشوری

پیداش میکنی

چرا دروغ بگه؟؟؟ چرا بدبینی بهش؟؟ ازت خواهش میکنم به حرفای خانومای اینجا که اکثرا عادت دارن مردا رو ...

مرسی گلم

نمیدونم اینجا کلا این یکی دوروز نسبت ب شوهرم سردم کرده بود

شوهرم عصری زنگ زد گف جرا مث قبل نیستی و هزار تا گلایه دیگه شبشم فرستاد دوست دارم 

نمیدونم کاره درستیه باهاش خوب باشم مث قبل یا ن😔

مرسی گلم نمیدونم اینجا کلا این یکی دوروز نسبت ب شوهرم سردم کرده بود شوهرم عصری زنگ زد گف جرا مث قب ...

والا منی که از بیرون داستان دیدم جریان شما رو و حرفای بقیه رو خوندم متوجه شدم که بعضیا دیگه زیادی بزرگ کردن قضیه رو

مطمعن باش همینام تو زندگیاشون هزارتا مشکل دارن سر همین طرز تفکرشون...

مرسی گلم نمیدونم اینجا کلا این یکی دوروز نسبت ب شوهرم سردم کرده بود شوهرم عصری زنگ زد گف جرا مث قب ...

خوب وقتی اینو میگه شما هم بگو ، وقتی میای مرخصی من اولویت نیستم و خیلی راحت من و یادت میره

چطور میخوای مثل قبل باشم

وقتی گرم برخورد کنی بازخورد خوب میبینی وقتی سرد باشی بازخورد هم سرده

ولی در کل دیگه زیاد پیگیر نباش نه زیاد سرد نه زیاد گرم

از قدیم گفتن مرد باید همیشه ناز بکشه

زن هم همیشه باید ناز کنه 

البته نه اینقدر ناز کن که از این ور بوم بیفتی

ولی همیشه دست یافتنی نباش تا شوهرت همیشه دلش برات تنگ بشه فقط وقتی باهاش کار داری زنگ بزن

نه برا ناز کشیدن

ناز کشیدن وظیفه اونه

سیاست این نیس ک ناز بکشی فقط به اون وابسته باشی اگ افکارت اینه منم متاسفم من الان هم دارم ارشدمو م ...

منم منظورم همینه ک وابسته نباشی

اما شما هی میکی باید سیاست داشته باشی 

چ سیاستی رو مردی ک ایقد بیشعور هلک هلک رفته ۱۳بدر میشه انجام داد مثل اسی حتما باید نازشو بخری

نه بابد کم محل کنی بهش بفهمونی کارت اشتباههه

من کل محتوام این بود ک وابسته نباش

منم همچین شخصیتی ندارم پس برای من متاسف نباش🤗

بهم گف خب هزار بارم معذرت خاهی کرد پشت بندش ولی من دیگ تصمیم گرفتم باهاش سرد بشم محبتمو ازش بگیرم

افرین بهت حالا شد

کم محلش کن ایقد برات کم رنگ بشه ک خودش تلاش کنه ببینیش

با هرکسی عین خودش باش هرطوری باهات رفتار کردن متقابلا رقتار کن

نوشته من ببشتر دوست دارم چی بگم ک خوب باشه و پررو نشه

استارتر من برای کسی معمولا پیام نمیزارم اما تو تاپیکت راهنماییت کردم حتی لایک نکردی بدونم خوندی اونهمه برای شما تایپ کردند ولی حتی جواب ندادید

چطور توقع دارید مجدد دوستان راهنماییتون کنند

اصلا کارتون درست نبود

من چه دلسوزانه براتون کلی تایپ کردم

حتی لایک نکردید بدونم خوندید

با همه اطرافیانتون اینطور برخورد میکنید؟!!!