2777
2789
استارتر من برای کسی معمولا پیام نمیزارم اما تو تاپیکت راهنماییت کردم حتی لایک نکردی بدونم خوندی اونه ...

عزیزم

بخدا میام نی نی سایت انقد ک میبینم حجم اعلان ها و پیامها بالاست ک اصلا وقت نمیکنم جواب بدم

بخدا هروقت میام بالایِ صدتا اعلان برای من اومده

ببخشید خاهر

باور کن این روزا خیلی حالم خوب نیست😔

چطور میشه یادداد کاری به اسی ندارم مورد خودم ابراز نمیکنه ولی توعمل حس میکنم دوسم داره چندبارم بهش گ ...

خیلی بیش ازحد سخته بخای چیزیو توکسی تغیربدی من خودم الان نزدیک پنج سال گذشته تازه خیلی ازاخلاقای شوهرم میتونم بگم بهترشده، فقطبااخلاق خوش و سیاست زنانه ، باید بهش بفهمونی ک من نیازدارم یادبده بهش بلدنیستم نداریم،این چیزیه ک یه زن نیازداره ببینه، اگ بازم نکردهم  ازخودت محرومش کن تا بفهمه ، هیچ چیز غیرممکن نیس 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما که کش دادی اختلافاتتونو به کجا رسیدی تو زندگیت؟ الان شوهرت رفیقته؟؟؟الان باهات همدله؟؟الان حمای ...

اتفاقا برعکس. من چون کش ندادم و عاقبتش رو دیدم ، میدونم که از هیچ چیز نباید ساده عبور کنه. اگر منم عقل حالا رو داشتم و از همون اول جلو کارهای اشتباهش وایمیستادم این روزگارم نبود. خریت دیگه. خریت. همون جمله های کلیشه ای زندگی خراب کن ایرانیا.... کوتاه بیا.... حالا درست میشه..... کشش نده.....از این مزخرفات. کاش تجربه الانم رو اون زمان داشتم.

شما که کش دادی اختلافاتتونو به کجا رسیدی تو زندگیت؟ الان شوهرت رفیقته؟؟؟الان باهات همدله؟؟الان حمای ...

در ضمن من خیلی بیشتر از تو سازگار بودم و تجربه زندگی هم خیلی بیشتر از تو دارم. حالا اگر متولد 73 هستی البته. تو از سازگاری من خبر نداری. که البته خونه خراب کن ترین چیز عالم همین سازگاریه یا به اصطلاح کش ندادن. پس اینجوری به اشخاص توهین نکن. نه تو از زندگی من خبر داری و نه من علاقه ای دارم که زندگی تو رو به رخ ت بکشم (کاری که تو کردی) که البته از نظر من از روی کم تجربه گیت بود. 

اما اول یه موضوع رو بسنج بعد به شخصیت یه نفر پرخاش کن . تو از زندگی من هیچی نمیدونی.

در ضمن من خیلی بیشتر از تو سازگار بودم و تجربه زندگی هم خیلی بیشتر از تو دارم. حالا اگر متولد 73 هست ...

من به شما توهینی نکردم

حق با شماست شاید لحنم درست نبوده...

البته که توی پیام همیشه سو تفاهم پیش میاد...

حلال کنید اگه باعث ناراحتیتون شدم

من فقط اینو میدونم قهر کردن چاره ی کار نیس

استارتر باید یادبگیره که چطور به همسرش یه سری چیزا رو یاد بده...از راه درست و با زبان محبت...

همسرشم مثل خودش کم تجربه س و اینا هنوز توی دوران عقدن و راه دور و درازی درپیش دارن و قراره کنار هم رشد کنن و به همدیگه کمک کنن...

اگه دوس پسرش بود شاید منم حرف شما رو تایید میکردم ولی همسرشه و باید یه سری اصولو تو رابطش رعایت کنه که صد درصد به نفع خودشم هست...

بله من متولد۷۳م ... ولی ۸سال تجربه ی زندگی مشترک دارم و اونقدرا هم بی تجربه نیستم

زندگیمم بالا پایین زیاد داشته و از اشتباهاتم  خیلی چیزا یاد گرفتم... و دوس ندارم استارتر اشتباهات منو تکرار کنه...

من به شما توهینی نکردم حق با شماست شاید لحنم درست نبوده... البته که توی پیام همیشه سو تفاهم پیش می ...

من نگفتم قهر کنه. من گفتم اون مسله سیزده به در رو فراموش نکنه و باید حلش کنه. از روش نگذره. با گفتنه حالا ولش کن کشش نده. این جمله سمی زندگی من رو به آتیش کشید. این توصیه رو به هیچکی نکنید. 

شوهر استارتر کاری که سیزده به در کرده خیلی عجیب و یه زنگ خطر بزرگه. اسی اصلا نباید این موضوع رو حل نشده رها کنه. 

این مسله رو کش نده و بیخیالش بشه ، نه تنها تکرار میشه روز به روز بدتر از این بلکه عادی هم میشه این مدل کارهای عجیب. 

چطور یه مرد که زن توی عقد داره و یه تعداد روز محدود توی یک شهر هستن. سیزده رو بدون خبر با خانواده ش میره بیرون و تا شب هم تلفن چک نمیکنه و آخر شب هم که چک میکنه جواب اون همه جمله های زیبای همسرش رو میده: خخخخخخ !!!!!! فرداشم که برگشته یه شهر دیگه سر کار.

وای اصلا وقتی من خوندم ، یاد خودم افتادم و گریه م گرفت. و شدیدا نا امید شدم دیدم یه سریا اومدن گفتن اشکال نداره ، بگذر ازش !!!! 

بدترین توصیه ممکن اینکه بگی کشش نده . ولش کن . اذیتش نکن. محبت کن که بهت جذب بشه. اتفاقا الان محبت تنیجه عکس داره و به مرد بابت کار اشتباه جایزه دادنه. این فاسد کردن زندگی زناشویی هست. چرا فکر میکنین آب قند برای هر مریضی راه حل هست؟ چرا فکر میکنین سکوت درمان میکنه درد رو؟ حتما باید یه زخم چرکی بشه تا به دادش برسیم؟!!