2777
2789
ن دیگه کش ندادم یجورایی از چن روز پیش داره نازکشی میکنه ولی خب منم تصمیم گرفتم زیادی بهش رو ندم ک ...

اووووه خوبه زیاد محل نمیدی

واقعا یه فکر اساسی به حال خودت بکنا

برو کلاسی سرکاری درسی کتابی بخون تا کم کم وابستگیت کمتر بشه

اینجوری زندگی برای خودت راحت تر میشه شوهرتم ایقد حس قدرت نمیکنه(خدایی اینو با بکشی هر تیکشو یه جا بندازی)

ادم وابسته خوب نیس

تو غیر این شوهر نصفه نیمه کار دیگه نداری  اون برای خوشی خودش هر جا لازمه بهت اهمیت میده هر جا ...

واااااای منم حرصی شدم اینقدر وابسته و بیچارس ک من موندم

مگه میشه شوهرت تورو نبره سیزده یه تعارف نزنه بعد تو بگی دوسش دارم

بزن در کونش ساعت۹شب بزار اشغالی ببرتش

بعدشم وابسته بودن خودش باعث ایجاد هزارتا دعوا میشع

وقتی به اینجور ادمی محل بدی اونم میگه خب من کار خودمو کردم یکمم خرش کردم ببخشیدا سوارش شدم دیگه تموم دفعه دیگه ام همینکارو میکنه میکه فوقش یکم عصبی میشه بعدش رامش میکنم

اینا بهاطر علاقه و وابستگیه زیاده

واقعا هم کم سنه و هنوز مونده ک به بلوغ فکری برسع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در جواب( من دوست دارم) یا نهایتا بعد  جمله( من بیشتر دوست دارم )فقط باید میگفتی ممنون هم جوابش رو داده بودی  هم ناراحتیت توش معلوم بود عزیزم هم نباید بهش میگفتی حالا هم روزانه اول منتظر باش خودش سراغت رو بگیره اگر نگرفت روزی یه بار حالش رو خیلی معمولی و کوتاه بپرس که هم قهر نباشی  و خودت اذیت نشی هم سرد بودنت رو متوجه بشه.

البته اگه من بودم احتمالا بعد  جمله من دوست دارم میینوشتم از رفتار روز ۱۳ مشخص بود که چقدر دوستم داری ولی تو اینطور اینطوری نگو همون سر سنگینی برا شوهر تو بهتر جواب میده انگار.

پررو نشه چیه

مگه شوهرت نیس

این حرفار رو بزار کنار

به جاش دلبری یادبگیر تا حال رابطتون خوب باشه همیشه

مثلا اینجا که گفته من بیشتر دوست دارم

میتونستی بگی مثلا چندتااااا؟؟

بعد که اون عدد میگفت میگفتی نه نشد این که از مال من کمتره رقمو ببر بالا و همینطوری شوخی شوخی چت رو ادامه میدادی

استارتر یه چیزیم بهت بگم 

روحیات آدما باهم فرق میکنه

من حس بدی از پیامای شوهرت نگرفتم

بنظر میاد مرد خوبی باشه 

اون فقط یه سری چیزا رو بلد نیس

همونطور که یه سری چیزا رو هم ممکنه تو بلد نباشی

چون که هردو کم تجربه اید و باید بهمدیگه کمک کنید تو بهتر شدن رابطتون و بالا رفتن مهارتتون...

من خیلی تعجب میکنم از پیام بعضی از کاربرای اینجا که بعد از گفتن دلخوریت توی تاپیک های قبل سررررریع گفتن وااا مگه میشه پس حتما شوهرت تو رو دوس نداره و فلان!!!

ازت خواهش میکنم فقط بفکر این باشی که چطور اگاهیت رو بالا ببری و بتونی رابطتون رو بهتر کنی...

و لطفا به حرفای اینجور ادمایی که بدون فکر فقط نظر میدن و خودشون هزارتا مشکل دارن تو رابطشون توجه نکنی

واااااای منم حرصی شدم اینقدر وابسته و بیچارس ک من موندم مگه میشه شوهرت تورو نبره سیزده یه تعارف ن ...

گلم بهترنیس جای این همه متن منفی و داغون مثه خانم banoo انگیزه بدیم

واااااای منم حرصی شدم اینقدر وابسته و بیچارس ک من موندم مگه میشه شوهرت تورو نبره سیزده یه تعارف ن ...

عزیزم اگه آدم بخواد سر هر چیزی شوهرشو بذاره سرکوچه که وای ب حال اون زندگی

چ مشکلاتی ب چ بزرگی پیش میاد تو زندگیا و خانما با سیاست حلشون میکنن و زندگیشون گل و بلبل تر میشه ک نگو

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋

عزیزم من تایپیک سیزده بدرتم گفتم خیلی مردا بلد نیستن نمونش شوهر خودم

من و تو باید یادشون بدیم

بحثیم ک بستی دوباره بازش نکن و کشش نده ک بوش بلند میشه و دردسره

تو هم الکی نگران نباش و سرتو با علایق خودت گرم کنن یکم ک فک نکنه تو هیچ کاری نداری و خیلی وابستشی

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋

چند تا از تاپیکهاتو خوندم، امیدوارم بتونی سر خودتو با چیز دیگه ای گرم کنی و اینقدر به شوهرت وابسته نباشی، مرددا فرار میکنن از زنی که مدام بهش زنگ بزنن و پیلم بدن و به قول خودت اویزون باشن، توزوخدا تا از چشمش نیافتادی دست از این کارهات بردار وحواس خودتو با چیز دیگه ای گرم کن