2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم باتوجه ب چندتا تاپیک اخرت سیزده ب بعد ، باید بگم نمیدونم ک کجایی هستی و ادابو رسومتون چجوری ولی درکل اونجوری ک ماهستیم خوب نامزدشدنی ک نامزدو طرف پسرباخودشون میبرن این یک ، تو جدابری من جدابرم نداریم ، احساس میکنم بعده یکسال عقدبودنتون بنظرم شوهرت ادم مسولیت پذیری نیس ، خیلیم ادم بیخیالیه ،سعی کن بهش یاد بدی صمیمی تر بودنو 

سلام عزیزم باتوجه ب چندتا تاپیک اخرت سیزده ب بعد ، باید بگم نمیدونم ک کجایی هستی و ادابو رسومتون چجو ...

چطور میشه یادداد کاری به اسی ندارم مورد خودم ابراز نمیکنه ولی توعمل حس میکنم دوسم داره چندبارم بهش گفتم ابراز کن میگه سختمه بلد نیستم😔😔😔

تو غیر این شوهر نصفه نیمه کار دیگه نداری 

اون برای خوشی خودش هر جا لازمه بهت اهمیت میده هر جا احتیاج نباشه نه

به خودت اهمیت بده ازش واسه خوشی خودت خواهش کن کار ایی که دوست داری رو انجام بده و درمقابل تشکر کن 

اینقدر دل اونو شخم نزن آخرش از دستت فرا ری مشه ولت میکنه باید یه عمر غصه بخوری 

سه سال دیگه تاپیک شوهرم رفته قهر با بچه تنها باید بزنی

به فکر خودت باش واسه خودت زندگی کن کنارش لبخند بزن که بدونه برای داشتن لبخندشما باید  دلت رو بدست بیا ره  

بخدا مردا اونقدرام پیچیده نیستن باید دلخوشی یه مرد باشی تا بشه پشت و پناهت   من بعد چندین سال اینا رو فهمیدم 

ممکنه ناراحت شی ولی حقیقته متاسفانه

شما بنظرم اصلا نباید الان ازدواج میکردی  چون حقیقتا ب اون پختگی برای پیشبرد رابطه نرسیدید من خودم بیست سالمه و 18 عقد کردم و یساله عروسی کردم ولی واقعا توان مدیریت  رابطه رو داشتم 

شما الان برای یه پیام ساده اومدی نینی سایت نظر بپرسی ؟؟؟؟

پسفردا. ی مسئله پیش اومد ک  باید در لحظه واکنش نشون بدی میخای چیکار کنی ؟ واینکه زیادم ب نینی سایتی ها وابسته نباش عزیزم. ماها درک درستی از موقعیت و اخلاق همسرت نداریم. ممکنه همه چیو بدتر کنیم و ذهنیت تورو خراب کنیم 

سعی کن اول خودت  عاقلانه برخورد کنی با توجه ب شرایط بعدشم از اعضای خونوادت ک  عاقله هرکدوم مشورت بگیر

من اگه شوهرم منو برای سیزده نبرده بود یا تعارف نکرده بود حتی اگه دعوایی داشتیم یا اصلا هرچی جرررش میدادم یا ایقد کم محلش میکردم تا حالیش بشع

ولی حبرونم تو چقد بی غروری و چقد وابستشی ک باوجود اینا همچنان میگی دوستت دارم بابا دمت گرم 

منم همچین زنی داشتم هربار میشکستم میدیم محبت میکنه عین خیالم نبود بعدهاهم تکرار میکردم

واقعا بقول خودت کم سنی و زودم ازدواج کردی هنوز مونده بود ک به بلوغ فکری برسی و بفهمی مردا چجورین

😵😵زندگی خوبی داشته باشی موفق باشی