2777
2789
عنوان

نزاشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 84 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من با نامزدم کم پیش میاد همو ببینیم شرایطمون با شما فرق داره خیلی من قبلا که میومد تو خرج مراعات میک ...

اینبار اومد با پول اون ولخرجی کردی؟

منم همش مراعاتشو مبکنم ولی بخدا قدرمم نمیدونه

بهش زنگ بزنم وقتی تو راهه؟ ی ساعت پیش یبار بهش زنگ زدم دیگه نزنم بنظرت؟

بزار خودش زنگ بزنه،من انقدر به شوهرم زنگ زدم الان که بچم بزرگه هنوز میره سر کار بهم زنگ نمیزنه تا کار نداشته باشه،منم جدیدا زنگ نمیزنم تا خودش بزنه 

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
آره دیگه اول ها میگفت بریم رستوران میگفتم ن اینبار رفتم غذای خوبم سفارش دادم  کافه و خرجای دیگ ...

باور کن شاید الان قدرتو بیشتر بدونه پس😂منه احمقم همینطورم همش مراعاتشو مبکنم ولی اونب چپشم نیست

تا شب دیگم بهش زنگ نمیزنم ک اون بزنه

بزار خودش زنگ بزنه،من انقدر به شوهرم زنگ زدم الان که بچم بزرگه هنوز میره سر کار بهم زنگ نمیزنه تا کا ...

باور کن ما مردارو خودمون شکل میدیم رفتارشون باهامون چطور باشه

منم دیگه زنگ نمیزنم خودش بزنه

مرده گنده همش باید من ب پروپاش باشم

یه کار دیگم من کردم دیدم یبارم برای من شارژ یا بسته نمیگیره 

حالا ماخونمون وای فای داره شارژم اکثرا میگیرم اما حرصم گرفت به نطر من وظیفه اون بود که بگیره

ما ساعت میزاشتیم برای صحبت کردن قبلنا دو بار اون ساعت آنلاین نشدم بعدش بهش گفتم آره وای فای خراب بود نمیدونم نشد بسته بگیرم تا یاد گرفت خودش بگیره

نگا اینا پولی نیستا اما خواستم از الان عادتش بدم 

باور کن ما مردارو خودمون شکل میدیم رفتارشون باهامون چطور باشه منم دیگه زنگ نمیزنم خودش بزنه مرده گ ...

اشتباهه محضه از الان هر جور عادت کن بعدا با همین روال پیش میره اگه ۵ بار زنگ زد تو ی بار زنگ بزن ،الان تو راهه ساعتی که میدونی میرسه ی پیام بده عزیزم رسیدی و تمام،تا خودش پیام بده و زنگ بزنه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
یه کار دیگم من کردم دیدم یبارم برای من شارژ یا بسته نمیگیره  حالا ماخونمون وای فای داره شارژم ...

والا منم عادتش دادم شارژ و اینا بابام بگیره برام  اونم عادت کرده اصن هروقت شارژم تموم میشه  دیگ عادت کرده برم از بابام درخاست کنم

اشتباهه محضه از الان هر جور عادت کن بعدا با همین روال پیش میره اگه ۵ بار زنگ زد تو ی بار زنگ بزن ،ال ...

نزدیکای ۷ و اینا میرسه

اون موقع ب قول شما ی پیام میدم ک رسیدی یا ن

وای این نی نی سایت نبود من هیچی یادنمیگرفتم😍😅

والا منم عادتش دادم شارژ و اینا بابام بگیره برام  اونم عادت کرده اصن هروقت شارژم تموم میشه &nbs ...

منم اول اینطور بود دیدم دیگه خیلی پرو شده 

اما الان دیگه عادتش دادم توهم عادتش بده مثلا بگو بستم تموم شده نمیدونم رمز دوم کارتم کار نمیده نمیدونم یبار آنلاین نشو فرداش بشو بگو نتونستم بسته بگیرم

نزدیکای ۷ و اینا میرسه اون موقع ب قول شما ی پیام میدم ک رسیدی یا ن وای این نی نی سایت نبود من هیچی ...

همون موقع اس بده،خیلی که هی دورش بری فک میکنه چخبره پیشش؟ه وقت خودش زنگ زد و پیام داد مهربون و گرم باش و نشون بده سرت شلوغ بوده و کار داشتی،اصلا هیچوقت نشون نده من بیکار نشستم تا تک بهم زنگ بزنی و فقط کار و زندگیم توبی