2777
2789
عنوان

نزاشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 84 پست

دوست عزیز منم مثل شما یکسال هست که عقد کرده م مشکلاتم خیلی خیلی بیشتر از شما بود که هر کسی جای من بود طلاق می‌گرفت ولی موندم و دلخوریام و ناراحتیام با همسرم مطرح کردم نه کسی دیگه ‌... با قهر و دلخوری هیچی درست نمیشه یاد بگیرید با هم سر مسائلی که ناراحتتون می‌کنه صحبت کنید 

همسر منم خیلی چیزا رو بلد نبود 

محبت نمی‌کرد 

تو پیامش احساس نیست ولی کلامی محبتش زیاده 

چیزای که آزارم میداد و به خودش گفتم اونم داره تغییرشون میده سخته ولی شدنیه 

من همه تاپیکاتو خوندم .نیاز نیست برا هر چیزی بیای نی نی سایت چون اینجا کسی روانشناس نیست 

چیزی ک ازت متوجه شدم اینکه سیاست و مطالعه نداری که چجوری چنین شوهریو باید باهاش کنار اومد .کاریم به دوست داشتن یا نداشتنت نداره . هر مردی یه مدل متفاوتی داره .سعی کن یکم فکر کنی و رفتار کنی ‌. با تاپیک زدن چیزی حل نمیشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

محبت کن و برو کنار

اجازه بده اونم بهت محبت کنه

پشت سر هم توجه و محبت و تماس و ... از طرف شما باشه طرف مقابل رو زده میکنه

برای خودت برنامه ریزی کن 

برنامه داشته باش کلاسی کار هنری یا هرچیز دیگه ای اون موقع جذاب میشی

شوهرت دنبالته

الکی هم به قول دوستمون نیا نی نی سایت 

همه که درست راهنماییت نمیکنن

حس کردم باید بهش میدادم ولی خب من پوله مادرم ایناست اگه بخام بهش چیزی بدم ولی مادرش پول خودشونه

نه لزومی نداشت بخری اول اینکه اولویتش نیستی و اینهمه رو اعصابت میره دوما اینکه فعلا یکم سرسنگین باش محبتتو کم کن یکم به خودس بیاد فک نکنه هروقت بخواد دردسترسی و میمیری براش

اره بهش گفتم ولی حس کردم ناراحت شد حس کردم همش منتظره😂

عزیزم گویا رفتار سیزده بدرش رو فراموش کردی. یکم خودت رو بگیر. خوب معلومه که مادرش باید بذاره نه شما. چرا انقدر فراموش کاری. اون تو رو تو زمان خوشی و دور همی فراموش کرد بعد شما ناراحت خوراک تو راهشی؟!!!!

وای این خیلی بده من بهم کَنه نمیگه ولی کلاا بعضی وقتا خودم حس میکنم زیادی پاپیچشم و قشنگ‌از لحنِ صح ...

کلا زیاد پیگیری نکن بزاز اون تو کف تو باشه اما وقتي زنگ میزنه نامهربون نباش.....دز مورد خوراکي اشتباه کردی معذرت‌خواهی کردی وظیفه تونیست احه

عزیزم ناراحت نشوها ولی واقعا خیلی اویزونی 

من نامزدی گفته بودم بهش ک روزی یبار زنگ بزنه بهم راه دورم بودیم که وقتمو نگیره ک دارم درس میخونم و تمرکزم و بهم نریزه 

وقتی ام ک زنگ میزدم خودم اک بر نمیداشت دیگه اصلااااااا زنک نمیزدم ینی با همه همینجوریم ن تنها. همسرم  فقط یکبار زنگ میزنم اگ برداشت ک هیچی اگ برنداشت   دیگه زنگ نمیزنم چون ممکنه کار داشته باشه هعی زنگ بزنی  اعصابش بهم بریزه  یا گوشیش پیشش نباشع.  هب چ فرقی میکنه یه بار زنگ بزنی یا دوبار   یبار زنگ بزن برنداشت بیخیال شو   پیامم نده تا وقتی ک ببینه زنگ زدی و زنگ بزنع  

خیلی کم پیام میدادم و اون بیشتر شروع کننده بود 

حتی تلگرام انلاین بود و منم انلاین بودم پیام نمیدادم تا خودش نده  

و همیشه هم  دوس داشت ک زیاد باهام حرف بزنه زنگ بزنه  

البته کار من زیاد درست نبود و خیلی اذیتش کردم. 

شما از اون ور بوم افتادید من از اینور 

البته من نمیخاستم اذیت بشه هاا ولی کلا اخلاقم اینه. 

هرکی ام پیام بده. تک کلمه ای یا خیلی کوتاه جوابشو میدم 

پیامایی ک میدی سعی کن زیاد بلند نباشع