2777
2789
عنوان

نزاشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 84 پست
ن زیاد والا ۸۰درصدپوله پدرمه

ول کن تروخدا،بزار یکم قدرتو بدونه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه جبران کردنی هم باید از جیب بابای شما مایه بزاره ؟  یکم زرنگ و باسیاست باش  م ...

همینارو گفتم ولی اگه تو کَتِش رفته باشه دیگه

امروزم چیزی بهش ندادم

حقیقتا ۶۰ درصدش این بود خاستم تلافیه اون روزی رو بکنم ک اینجوری سره کارم گذاشت

ولی میگم با خودش فک نکنه بگه وای دیدی مادرمو دوس دارم مادرم از زنم بهتره و ب فکرمه همش 

اگه گوشت تنتو بکنی بهشون بدی آخر همینو میگن پس نمیخواد زیاد خودتو به زحمت بندازی

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
ولی میگم با خودش فک نکنه بگه وای دیدی مادرمو دوس دارم مادرم از زنم بهتره و ب فکرمه همش 

اتفاقا هرچی بیشتر محبت کنی میشه وظیفت ولش کن 

از هر چن باری که میره یبار مثلا یچیزی بهش بده همیشم بدی هم میشه وظیفت هم قدر نمیدونه

اگه گوشت تنتو بکنی بهشون بدی آخر همینو میگن پس نمیخواد زیاد خودتو به زحمت بندازی

باور کن اون سری این همه زحمت کشیدم براش ساندویچ درست کردم میوه و بسکویت دادم بهش اخرشم سره ی بهانه ای باهام دعوا درست کرد و یه تشکره معمولی کرد

بنده خدا حتی پوله شارژمم بابامه

پس چته؟تو این گرونی بابات بره بخره تو تقدیم شوهرت کنی آخر بره با ننش خوشگذرونی کنه؟

هرچند وقت یکبار بدون دعوا ،،

وسط حرفاش زیر اب مامانش رو بزن 

بگو من برای پسرم چندین برابر محبت می کنم ولی بهش یاد میدم به زنش محبت کنه 

بگو با هر یه لقمه که براش میگیرم ،،زن دوستی یادش میدم تا وقتی بزرگ شد دل زنش رو نشکنه،،پیش زنش باشه ،،غم به دل زنش راه نده

باور کن اون سری این همه زحمت کشیدم براش ساندویچ درست کردم میوه و بسکویت دادم بهش اخرشم سره ی بهانه ا ...

کلا هر کاری کنی آخر ی جوری بی منت میکنن پس چه بهتر آدم خودشو خسته نکنه 

حالا اینجا بود ،،کلی دلخوری برات داشت  اصلا چرا ما کامنت میزاریم وقتی که اصلا قرار نیست تو اهم ...

این بنده خدا خودش به اندازه‌ی کافی حساسیت‌های بی‌مورد داره

خیلی بعیده مردها مثل شما فکر بکنند

من با نامزدم کم پیش میاد همو ببینیم شرایطمون با شما فرق داره خیلی من قبلا که میومد تو خرج مراعات میکردم باور نمیشه شاید تو طول اون مدت یه آبمیوه میخریدم 

اما دیدم اینا نمیره پای اینکه من حواسم بهش هست اینبار که اومد تا تونستم خرج کردم🤣🤣🤣