2777
2789
آسم شدیدترین نوع تنگی نفسه طرف اونقدر ب سرفه میفته اصلا رنگش سرخ میشه بین ساعت ۳ تا۵ صبح همیشه سرفه ...

توروخدا شما اگر‌مثل من بودی الان خوب شدی؟چکار کردی دارم دق میکنم خیلی دارم اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه اصفهان نیستم آره دقیقا ریه هام پر نمیشه از هوا

من دکتر ک رفتم اکی شدم خداروشکر اتشالله شماهم خوب بشی دردت رو کشیدم میفهممت ورزش کن تورو خدا..ببیین ی مثال ورزشکارا قلب و ریه اشون از افراد عادی بزرگتره و اکسیژن دریافتیشونم بیشتره مثلا فوتبالیسها شماهم ورزش کن ریه ات بیفته ب تلاش

خب پس دیگه اونجا همش دوده مبخای ادیت نشی من میام اونجا دوروز خفه میشم فقط سرفه میکنم ولی اکثر استان ...

آره همینطوره این چند روزم بدتر شده به خاطر پالایشگاه

شما هم مثل من معدت پر میشد بیشتر اذیت میشدی،من به خاطر این موضوع اصلا نمیتونم غذا بخورم

آسم شدیدترین نوع تنگی نفسه طرف اونقدر ب سرفه میفته اصلا رنگش سرخ میشه بین ساعت ۳ تا۵ صبح همیشه سرفه ...

ببین من سرفه هم میکنم خیلی سرفه میکنم ولی بیشتر وقت فعالیت کردن و وقتی بیدارم توی خواب کمتره

توروخدا شما اگر‌مثل من بودی الان خوب شدی؟چکار کردی دارم دق میکنم خیلی دارم اذیت میشم

اره بابا من درمان کردم عزیزم دکتر من گفت حرص و فشار عصبی بدترین چیزه براش چون ریه حالت عصبی پیدا میکنه بعدهم دارو داد ی اسپری ی بسته قرص ی گونی قرص نداد مثل بعضی پزشکها...و گفت اصلی ترین و مهم ترین داروی تو ورزش هوازیه اولش شاید حس کنی قلبت داره از سینه درمیاد ولی بعد برمیگردی ب روال عادی

ببین من سرفه هم میکنم خیلی سرفه میکنم ولی بیشتر وقت فعالیت کردن و وقتی بیدارم توی خواب کمتره

کاش محل زندگیتو تغییر میدادی من جوری شدم زمستونها بین کتفم بخاطر سردی هوای شهرکرد شروع میکرد ب نبض زدن...اهان بهم گفت بوی دود کباب اصلااا

اره بابا من درمان کردم عزیزم دکتر من گفت حرص و فشار عصبی بدترین چیزه براش چون ریه حالت عصبی پیدا میک ...

به من یه اسپری داده یه شربت داده و ۳ تا قرص همون هارو به دوستم داده بود دوستم خوب شد ولی من خوب نشدم هنوز

به من یه اسپری داده یه شربت داده و ۳ تا قرص همون هارو به دوستم داده بود دوستم خوب شد ولی من خوب نشدم ...

چیزای بودار استفاده نکن ادکلن عطر اسانس ادویه ب غذات کم بزن شما مشکلت فرق داشته حتما انشالله خوب میشی اینقدر نترس من رفع شد شماهم میشه ورزش کن فقط

چیزای بودار استفاده نکن ادکلن عطر اسانس ادویه ب غذات کم بزن شما مشکلت فرق داشته حتما انشالله خوب میش ...

آخه من هی فکر میکنم میگم شاید به خاطر معده باشه یا به خاطر استرس باشه اصلا گیج شدم چون تنگی نفس خاصی هست یه جوری نفسم میگیره ولی با خمیازه کشیدن میاد بالا

اره بابا من درمان کردم عزیزم دکتر من گفت حرص و فشار عصبی بدترین چیزه براش چون ریه حالت عصبی پیدا میک ...

خب چجوری ورزش کنیم 😔من چهار قدم راه میرم قلبم میخاد برنه بیرون نفسم تند تند میشه حتی سرم درد میگیره همش بی جون افتادم تو تخت