2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله فعالیت سنگین میکنم نفسم گیر میکنه دیگه بالا نمیاد نفس عمیق نمیتونم بکشم نمیدونم متوجه میشی چی می ...

اره چون دقییقا درد تو رو دارم ولی من الان خیلیی خوب شدم حجم طرفیت تنفسیت پایین اومده...ی سوال حالا شاید علمی هم نباشه درد یا ناراحتی داشتی ک خیلی داغونت کنه؟؟ من خودم سر ی غصه اینجور شدم

بچه ها من چون شاید بگم کل دکترای ایران رو گشتم ی دکتر تشخیص داد بعد گرفتن اسپیرومتری گفت ریه هات تنبله حجم هوایی ک دریافت میکنی کمتر از حالت عادیه ورزش کن رژیم بگیر اون وقت تپل بودم و دارو داد خداروشکر خ بهترم 

بچه ها من چون شاید بگم کل دکترای ایران رو گشتم ی دکتر تشخیص داد بعد گرفتن اسپیرومتری گفت ریه هات تنب ...

ولی من که لاغرم😔من میخوام بدونم تنگی نفس این مدلی که نفس عمیق نمیتونم بکشم و نفسم گیر میکنه مربوط به آسم هست؟آخه من نمیدونم تنگی نفس آسم چه مدلی هست

ولی من که لاغرم😔من میخوام بدونم تنگی نفس این مدلی که نفس عمیق نمیتونم بکشم و نفسم گیر میکنه مربوط ب ...

آسم شدیدترین نوع تنگی نفسه طرف اونقدر ب سرفه میفته اصلا رنگش سرخ میشه بین ساعت ۳ تا۵ صبح همیشه سرفه میکنه تو خواب تفسش صدا داره..شما نثل من ریه هات شاید کوچیک شده مثل ی بادکنک بی جون دیدی که زیاد بادنمیشه فقط تا ی حدی میشه بادش کرداونجوری...این بیماری اگه بهش نرسی میشه آسم شدید اگه اصفهانی تا ادرس دکتر رو بهت بدم