ببینید من آلرژی دارم بهار که میشه خیلی سرفه میکنم ولی هیچوقت تنگی نفس نداشتم الان جوری شدم وقتی فعالیت میکنم یهو نفسم میگیره نفس عمیق نمیتونم بکشم خیلی باید تقلا کنم تا بتونم یه نفس عمیق بکشم رفتم دکتر گفت آسم داری دارو داد ولی تغییری نکردم
تنگی نفس شما دایمی هست یا فقط با فعالیت کردن هستش؟
من ارثیه مخصوصا تو تابستون و بهار تو گرما در واقع...اگه با فعالیت کردن برات پیش میاد اونجوری ریه هات تنبل شده حجم اکسیژنی ک دریافت میکنی کمتر ازحالت عادیه براهمین ب تکاپو میفتی حتی ضربان قلبتم بالا میره اضافه وزن نداری؟
آسم خفیف داری شاید شعله ور نشده هنوز من بابام خیلییی وحشتناک بود فقط طب سنتی درمانش کرد حتی بگم کجاه ...
توروخدا بگید طب سنتی چکار کرد واسش من فکر کردم از قلبمه ولی ۴ ماه پیش دکتر قلب رفتم همینطوری البته رفتم تنگی نفس نداشتم اونموقع اکو و نوار قلب دادم دکتر گفت مشکلی نداری
طب سنتی اصفهان بود بهش داروهای خاص خودشون رو داد و چند تاعرق من بابام همه دکترا گفتن قطع امید چون فقط ۵۰ درصد ریه اش کار میکرد الان خداروشکر خوب خوب شد چون چیزلیی مثل گاز انگار تو ریه اش حبس شده بود اون دارو شیمیایی ک نخورد نبود
اره عزیزم اولش همه فکر میکنن از قلبه..علائمی ک گتم درست بود؟ از پله نمیتونی بالا بری چند بار باید اس ...
بله فعالیت سنگین میکنم نفسم گیر میکنه دیگه بالا نمیاد نفس عمیق نمیتونم بکشم نمیدونم متوجه میشی چی میگم یا نه وقتی نفس میکشم سینم قلقلک میده اون که جای خودش ولی وقتی فعالیت سنگین میکنم نفس عمیق نمیتونم بکشم تا ته ریه ام پر از هوا نمیشه
ببینید من آلرژی دارم بهار که میشه خیلی سرفه میکنم ولی هیچوقت تنگی نفس نداشتم الان جوری شدم وقتی فعال ...
وای من امسال اولین سالی بود که الرژی گرفتم چشام قرمز میشه و درد میگیره تنگی نفس میگیریم سرفه شدید یک ماه اینجوری شدم تو عذابم دکترم رفتم سوزن و دارو خوب نشدم
بخاطر تنبلی ریه هاته برا این ک اکسیژن دریافت کنه فشار میاره به قلب اول سبک زندگیتو سالم کن و مثل بابای من سردیجات اکیدا یادمه عدس نعنا اصلا بعد هر صبح شیر بادوم میخورد کیوی خربرزه خیار نمیخورد