2777
2789
اسی یادت نره هااا از ته دلت برام از خدا بخایی  اولین باره انقد اسرار میکنم ک یکی برام دعا کنه ...

الهی ک جن ترشیده ب خواستش برسه😂 جدی گفتم ۱ادقانه با خدا بشین حرف بزن حسش ک کردی بفهم اونم نشسته جلوت داره میشنوه اگه خیر و صلاحت باشه شک نکن اجابت میشه من همیشه با همین فرمول میرم جلو😉

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادر میپوشم اما حجاب سفت و سختی ندارم...نمازم دروغ چرا خیلی وقتا ۶ خط در میون خوندم تنبلم والله خودم ...

عزیزم توکه اینقدر خدا بهتدعنایت داره حیف نیست نمارتو کوتاهی میکنی حتما اگه نمازهاتو بخونی توفیقات معنویت بیشتر میشه ماه رمضانه یه توبه اساسی کن ونمازتو شروع کن سعی کن تا اذان میگه بری ونماز بخونی نیت کل ۴۰روز سروقت نمازتو بخونی

بعد میبینی دیگه نمیتونیوترک کنی

چله بگیر

چله نماز اول وقت

شبهای قدر نزدیکه حیفه عزیرم

امام صادق از کسایی که نماز رو سبک بشمرن خیلی ناراحتن اخرین وصیتشون هم سبک نشمردن نماز بوده عزیزم

کی گفته تعریف کنی به خوابت نمیان  اینا خرافاته

نمیدونم والله شاید درست باشه چون دیگه نیومدن...حتی خواب اموات...شاید سرّش همینه ک دیگه نمیان

حجابتم حدود شرعیش رو رعایت کن وروزه هات هم حتمااا بگیر

روایتی از حضرت زهرادهست که اگر خانمی حفظ حجاب داشتهدباشه وعبادات خودش رو انجام بده من بهشت رو براش ضامن میشم

حیفه ادم خوبی مثله تو که بهتر از این نباشی

عزیزم توکه اینقدر خدا بهتدعنایت داره حیف نیست نمارتو کوتاهی میکنی حتما اگه نمازهاتو بخونی توفیقات مع ...

میدونم خودمم خیلی ناراحتم ...هر ماه رمضونم تصمیم میگیرم ک ادامه بدم اما بعد از ماه باز شل میزنم ...عذاب وجدانو ک دائم دارم 

حجابتم حدود شرعیش رو رعایت کن وروزه هات هم حتمااا بگیر روایتی از حضرت زهرادهست که اگر خانمی حفظ حجا ...

انشالله همین نمازم حل بشه...میدونی من انقدر خدارو دوس دارم ک اگه تو جهنمم باشه میخام برم جهنم...چون دوسشدارم دلم میحاد بخاطر خودش نمازمو بخونم...بخاطر تشکر بخاطر نعمتایی ک داده بی منت و مزدی بابتشون پرداخت نکردم...انقدر دوسش دارم ک اگه تو زندگیمم کم بیارم میگم دمت گرم هر چی دلت میخاد انجام بده سعی میکنم نق نزنم همیشه و تو همه تاپیکا ب بچه ها گفتم اگه مشکلی دارین خدا خواسته چون هیچ برگ خشکی بدون اجازش ب زمین نمی افته

استارتر عزیزم خوش به سعادتت واقعا گلم توروخدا منو از دعای خیرت بی نصیب نزار محتاجم به دعا.

قریونت عزیزم...من خوب بندگی نکردم فقط خوابشونو دیدم امیدوارم عاقبت همه مون ختم ب خیر بشه...مشکلات دنیوی هم با ظهور حل میشه و عدل برقرار میشه

میدونم خودمم خیلی ناراحتم ...هر ماه رمضونم تصمیم میگیرم ک ادامه بدم اما بعد از ماه باز شل میزنم ...ع ...

عزیزم شیطون درکمینه آدمهای خوبه گلم چله بگیر بگو فقطد۴۰روز اول وقت میخونم مثلا به نیت یه حاجتی

ویا نذر خوشحالی امام زمان بکن با امام زمان عهد ببند باهاش حرف بزن بگو من میخام ۴۰روز خوشحالت کنم ونماز اول وقت بخونم ومقید باش حتما انجام بدی

حالا اگر یک بار اول وقت نشد ولی سعی کن تا جایی که میتونی نزدیک به وقت ادا کنی وبازم از امام یاری بخاه

حالا اگه یکبار غذا شد مثلا نماز مغرب وعسا غذا شد فرداش بازم عهدتو شروع کن چله رو از نو شروع کن استغفار و تصمبم وبازم عهد ۴۰روزه با امام زمان

واستمداد ازشون

ببین نفس انسان با تمرین میتونه تنبلیهارو کنار بزاره تو باید هی این نهال نماز اول وقت رو که کاشتی بهش رسیدگی کنی آب بهش بدی پروبال بهش بدی اگه به علف هرز رشد کرد کنارش ناامید نشی اون علف هرز رو از بین ببر نه ابنکه کلا بیخیال نهال بشی ودبگه ابیاریش نکنی اینقدر ادامه بده تا یه روز میبینی نهال شده یه درخت دیگه به هیچ عنواااان نمیتونی تارک نماز باشی

دعای توسل هم بخون وازشون کمک بخاه تا کمکت کنند حیفه حیفه

اگه بتونی مسجد بری وبه دوست نمازخون پیدا کنی هم عالیه خیلیی جلو میفتی

دعام کن دعات مبکنم

عزیزممم چقدر شما خوبی🥺 توروخدا برای منم دعا کن برسم به خواسته ی قلبیم🙏

خودت خوبی قشنگم....چشم با زبون خودم دعا میکنم اگه خیر و صلاحت هست ب خواستت برسی و اجابت بشه

انشالله همین نمازم حل بشه...میدونی من انقدر خدارو دوس دارم ک اگه تو جهنمم باشه میخام برم جهنم...چون ...

خوب واقعا خیلی صفات عالی داری واسه همبنم لایق خواب شدی عزیزم

ولی حیفه نمارت هست عزیزم

شما روایات ترک نماز رو سرچ کن بخون حتما اثر داره  وایات ثواب وپاداش نماز هم سرچ کن سعی کن هفته ایی یک روایت از نماز روبنویسی مثلا تو گوشیت وبخونی هفته دیگه روایت دیگه هم از عذاب ترک نماز هم از پاداش بشیر ونذیر 

انسان از نسیان میاد ینی فراموشی باید هی متذکر بشی هی بخونی تا فراموشی کم کم بره واسه همینم خیلی ابات قران تکراردهست

ینی ماباید تکرار کنیم هرچند میدونیم ولی هی مثلا اون روایت رو بخونیم هر روز تا نسیان کنار بره وروح اثار نماز با روحمون عجین بشه

من اصلا امشبدقصد نداشتم نی می سایت بیام ولی حتما حکمتی بوده وخدا خاسته گاهی خدا یه نسیمهایی تو زندگی ادم میزاره تا بندشو هدایت کنه شاید کتابی حرفی داستانی زندگی انسان رو تغییر بده عزیزم مطمئنم تو میتونی چون واقعا ویژگیهاب عبد دروجودت هست

عزیزم شیطون درکمینه آدمهای خوبه گلم چله بگیر بگو فقطد۴۰روز اول وقت میخونم مثلا به نیت یه حاجتی ویا ...

مرسی پیشنهاداتت خوب بود عمل میکنم ..چشم دعا کن بتونم ادامه بدم ترک نکنم ...میگم نکنه تارک الصلاه بشم...بچه هامم نمیخونن دعا کن اونام بیا تو راه صراط....قضا هم بشه عیب نداره فقط بخونم ...خودمو میشناسم دیگه خجالت میکشم از قضا و سر وقت میخونم....بازم ممنونم بابت راهکارات دوستم🌹

نمیدونم والله شاید درست باشه چون دیگه نیومدن...حتی خواب اموات...شاید سرّش همینه ک دیگه نمیان

خواب اگه صادقه باشهححتی اگه خواب اموات باشه چیزی رو نی خواد به ما بفهمونه درسته؟

پس از پایه این حرف خرافه هست