حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6780 عنوان خواب ائمه... 786 بازدید | 71 پست میگن نباس تعریف کنی دلیلشو کسی میدونه؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1402/01/13 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 چون یبار دیگع نخاهی دید من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6780 چون یبار دیگع نخاهی دید حیف ...پ واسه همینه دیگه کم شده همچین خوابایی ک میدیدم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 حیف ...پ واسه همینه دیگه کم شده همچین خوابایی ک میدیدم اره من یبار خاب حضرت یوسف دیدم... گفتمم دیگه هیچوقت همچین چیزی ندیدم من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6780 اره من یبار خاب حضرت یوسف دیدم... گفتمم دیگه هیچوقت همچین چیزی ندیدم دیدی چ حس قشنگیه؟...من خواب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) و همین چند وقت پیشم حضرت مهدی (ع) رو دیدم و تنها چهره ای ک دیدم و یادمه حضرت علیه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 دیدی چ حس قشنگیه؟...من خواب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) و همین چند وقت ... 😳😳😳🥺🥺🥺🥺🥺وااای جدی میگیییی 😭😭😭خوشبحالت ماشاءﷲ کاش نمیگفتی. تروخدا برام دعا کن من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
آرزو_گلی عضویت: 1395/07/06 تعداد پست: 10570 دیدی چ حس قشنگیه؟...من خواب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) و همین چند وقت ... 😭❤
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 اسی دلت پاکه لطفاااا لطفاااا برام از خدا بخا ک هدایتم کنه و اون پسری ک میخام رو نصیبم کنه لطفا من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6780 😳😳😳🥺🥺🥺🥺🥺وااای جدی میگیییی 😭😭😭خوشبحالت ماشاءﷲ کاش نمیگفتی. تروخدا ... آره..نمیدونستم ک...واسه همه تعریف میکردم بس ذوقشو داشتم...عصری صحبت شد گفتن این خوابارو نباس تعریف کنی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 آره..نمیدونستم ک...واسه همه تعریف میکردم بس ذوقشو داشتم...عصری صحبت شد گفتن این خوابارو نباس تعریف ک ... اره نباید تعریف کنی چون دیگه نمیان ب خابت من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6780 اسی دلت پاکه لطفاااا لطفاااا برام از خدا بخا ک هدایتم کنه و اون پسری ک میخام رو نصیبم کنه لطف ... عزیزم😍 ان شالله ک خدا خوشبختت کنه و اگه خوشبختیت با این ک میخوایش گره خورده ردیف بشه...با خدا حرف بزن وقتی تنها میشی حسش کن باهاش حرف بزن ب زبون خودت اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6780 اره نباید تعریف کنی چون دیگه نمیان ب خابت نیومدن دیگه😭 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 عزیزم😍 ان شالله ک خدا خوشبختت کنه و اگه خوشبختیت با این ک میخوایش گره خورده ردیف بشه...با خدا حرف ب ... آاااامین تو دلتم از ته دل همینو از خدا برام بخا 🗣🤲🏽✨قربون خدام برم من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 نیومدن دیگه😭 اشکال نداره.. همین که اومدن ب خابت همونم کافیه بعضیا ندیدن اصلا من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم