2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف ...پ واسه همینه دیگه کم شده همچین خوابایی ک میدیدم

اره من یبار خاب حضرت یوسف دیدم...  گفتمم دیگه هیچوقت همچین چیزی ندیدم

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
اره من یبار خاب حضرت یوسف دیدم...  گفتمم دیگه هیچوقت همچین چیزی ندیدم

دیدی چ حس قشنگیه؟...من خواب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) و همین چند وقت پیشم حضرت مهدی (ع) رو دیدم و تنها چهره ای ک دیدم و یادمه حضرت علیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیدی چ حس قشنگیه؟...من خواب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) و همین چند وقت ...

😳😳😳🥺🥺🥺🥺🥺وااای جدی میگیییی 😭😭😭خوشبحالت 

ماشاءﷲ 

کاش نمیگفتی. 

تروخدا برام دعا کن  

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 

اسی دلت پاکه لطفاااا لطفاااا برام از خدا بخا ک هدایتم کنه و اون پسری ک میخام رو نصیبم کنه 

لطفا 

😳😳😳🥺🥺🥺🥺🥺وااای جدی میگیییی 😭😭😭خوشبحالت  ماشاءﷲ  کاش نمیگفتی.  تروخدا ...

آره..نمیدونستم ک...واسه همه تعریف میکردم بس ذوقشو داشتم...عصری صحبت شد گفتن این خوابارو نباس تعریف کنی 

آره..نمیدونستم ک...واسه همه تعریف میکردم بس ذوقشو داشتم...عصری صحبت شد گفتن این خوابارو نباس تعریف ک ...

اره نباید تعریف کنی چون دیگه نمیان ب خابت

اسی دلت پاکه لطفاااا لطفاااا برام از خدا بخا ک هدایتم کنه و اون پسری ک میخام رو نصیبم کنه  لطف ...

عزیزم😍 ان شالله ک خدا خوشبختت کنه و اگه خوشبختیت با این ک میخوایش گره خورده ردیف بشه...با خدا حرف بزن وقتی تنها میشی حسش کن باهاش حرف بزن ب زبون خودت

عزیزم😍 ان شالله ک خدا خوشبختت کنه و اگه خوشبختیت با این ک میخوایش گره خورده ردیف بشه...با خدا حرف ب ...

آاااامین 

تو دلتم از ته دل همینو از خدا برام بخا 🗣🤲🏽✨

قربون خدام برم

نیومدن دیگه😭

اشکال نداره..  همین که اومدن ب خابت همونم کافیه بعضیا ندیدن اصلا