2777
2789
خوب واقعا خیلی صفات عالی داری واسه همبنم لایق خواب شدی عزیزم ولی حیفه نمارت هست عزیزم شما روایات ت ...

باور کن من نمیخام واسه عذاب یا پاداش نماز بخونم...من بخاطر خدا دلم میخاد بخونم دلم نمیخاد شرمنده و خجالت زده باشم...خدا کلی نعمت ب ما داده بییییی منت ...گفته بجاش نماز بخون اما من....دعا کن بتونم بخونم پیشنهادای خوبی دادی.. حتما لطف خدا بوده ک انلاین شدی و اومدی توی تاپیکم...بازم ممنون🤗🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواب اگه صادقه باشهححتی اگه خواب اموات باشه چیزی رو نی خواد به ما بفهمونه درسته؟ پس از پایه این حرف ...

ببین پارسال یکی از اقوام نزدیکمونو از دست دادیم بعد من روز سوم خوابشو دیدم ک حالش خیلی بد بود...نگرانش شدم و دلم میخواست کمکش کنم ... از طرفش صدقه دادم و ختم قرآن برداشتم و تقسیم کردیم با فامیل و خوندیم ...دوبار دیگه خوابشو دیدم ک هنچنان حالش بد بود و دیگه عقلم نرسید چیکار کنم واسش...ب بچه هاش گفتم حالش خوب نیست ی فکری کنیم اون دنیا ب نظرم گیر افتاده....سر سری گرفتن و کسی کمکی نکرد...دیگه ب خوابم نیومد...شاید واسه تعریف کردنم باشه چون یکیشو با حزئیات تعریف کردم نمیدومم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پارسال یکی از اقوام نزدیکمونو از دست دادیم بعد من روز سوم خوابشو دیدم ک حالش خیلی بد بود...نگرا ...

ششما وظیفه ات بوده بگی

شاید یکی از بچه هاش کاری ‌کردن که نجات پيدا کرده

اگه قراره به کسی خواب رو نگیم اصلا چرا میان به خوابمون؟که چی بشه؟ بالاخره یا خبری یا پیامی یا اثبات ...

واقعا واسم سواله ک چرا میان ب خوابمون و تعریف نکنیم؟؟ اگه تعریف نکنیم چطوری کمکشون کنیم

دیدی چ حس قشنگیه؟...من خواب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) و همین چند وقت ...

خوشابه سعادتت توروبه همون حضرت علی قسمت میدم منم دعاکن خیلی خیلی التماس دعادارم

خوشابه سعادتت توروبه همون حضرت علی قسمت میدم منم دعاکن خیلی خیلی التماس دعادارم

عزیزم...کاش لیاقت داشته باشم چشم...شاید قبلا خوب بودم خوابشونم میدیدم الان ک دیگه نمیدونم چرا نمیبینم...از امیرالمومنین کمک میخای واسش خیرات کن قصیده مشکل گشا بخون و شکلات بده

خواهش میکنم ازت خواب امام زمان و تعریف کن😭😭😭 خواهش میکنم ازت ب پات میوفتم 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

عزیزم نگو اینجوری...چشم میگم...خودشونو ندیدم میشه گفت خوابم درباره امام(ع) بود

ی جمعیت خیلی زیادی جمع شده بودیم ک از یکطرف پنس کشیده شده بود همه هم خانوم بودیم منتظر بودیم کسی بیاد...قبلش اومدن ی کاغذ ب هر نفر دادن گفتن اینارو بخونین وقتی ک اومد این متنو بگین...یادم نیست متن چی بود عربی بود فهمیدم ک منتظر حضرت قائمیم و این متنو باس برای ایشون بخونیم....یهو اون پنسا کشیده شد ی طرف و گفتن بلند شین قیام کنین وارد میشن...همه پاشدیم اما هر چ وایسادیم نیومدن...ربع ساعتی وایساده بودیم گفتن کمی با تاخیر میاد رفتن دیدن ی دختر خانومی ک واجب بوده برن...همینجور وایساده بودیم و متن رو با عجله حفظ میکردیم ک مجدد اعلام کننده شروع کرد ب خوندن ی چیزای عربی و همه قیام کرده بودیم فقط فهمیدم دارن وارد میشن اما خودشونو ندیدم و بیدار شدم...شاید دلیل اینکه خودشو ندیدم بار گناهم بوده یا چله عهد برداشتم وقفه افتاد و ی روزشو آخر شب خوندم یادم رفت

خواهش میکنم ازت خواب امام زمان و تعریف کن😭😭😭 خواهش میکنم ازت ب پات میوفتم 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

من شاید قبلا آدم بهتری بودم چون حضورشونو تو خوابم دیدم و حس کردم اما هر چ سنم بیشتر شد و خواب دیدم دیگه از دیدنشون محروم شدم فقط در حد اسمشون توی خواب بوده