2777
2789
از گربه خوشم نمیاد هر چی بهش محبت میکنی باز چنگ میندازه فکر میکنه چه خبره 😐 گربه پرشین  ...

پرشین از اسکاتیش و بریتیش خیلی ارزونتره و تقریبا ارزونترین نژاد گربس.(بعد از dSH )

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نژادا با هم فرق داره ولی گاز گرفتن و چنگ گرفتن تو گربه ها ینی دوست داشتن طرف مقابل

کجا نوشته اینو 🙄

گربه صفتش همینطوره

مثلا به کسی که قدرنشناس هست میگن گربه صفته هر چی بهش خوبی کنی آخرش چنگ میندازه

به گربه خوبی کنی فکر میکنه بلانسبت خداست

ولی به سگ خوبی کنی فکر میکنه بلانسبت شما خدای اونی 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

منم میخواستم بخرم

حتی بیعانه زدم آخر بفروردین بیاد پیشم

ولی ی عکس دوستم داد چقدرررر رو تن موهاش میریزه و معلومه 

یعنی ی چی بدتر از افتضاح 

من میخواستم پرشین بخرم 

بریتیش لانگ هیر هم خیلی عشقه 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
کجا نوشته اینو 🙄 گربه صفتش همینطوره مثلا به کسی که قدرنشناس هست میگن گربه صفته هر چی بهش خوبی کنی ...

والا من به گربه های معمولیم محبت کردم غذا دادم ولی اینجوری نبودن ک گاز یا چنگم بگیرن خیلی از کسایی ک گربه دارن راضین بالاخره سلیقس🥲  

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️
پرشین از اسکاتیش و بریتیش خیلی ارزونتره و تقریبا ارزونترین نژاد گربس.(بعد از dSH )

اسکاتیش ظاهرش ملوس تر از گربه های خیابون هست

ولی پرشین از لحاظ ظاهری زیباتره

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
گربه خوبیه؟ میگن موهاش خیلی میریزه زیاد اجتماعی نیست و خیلیم مغروره با اینکه خیلی خوشگله 🥺

موهاش که بشدت میریزه

مغرور هست خیلی زیاد ارتباط نمیگیره خیلی هم تنبله 

اگه میخوای یه گربه اجتماعی داشته باشی اسکاتیش بگیر بشدت ارتباطیه ولی خب موهاش میریزه خیلی باهوش تر از پرشینه

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم