skywnko مدیر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 316 عنوان چه نژادی از گربه خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 9041 بازدید | 70 پست کیا گربه دارن؟ چ نژادیه؟ نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻♀️ 1402/01/13 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4396 تو دیوار واگذاری زده بود امیدوارم راست باشه این واگذاری ها عموما مریضنبعدم میری بگیری میگن خودش رایگان ولی ۱۰ ملیون پول وسیله هاشه 🤣 ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
مارال_ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 10612 از گربه خوشم نمیاد هر چی بهش محبت میکنی باز چنگ میندازه فکر میکنه چه خبره 😐 گربه پرشین ... پرشین از اسکاتیش و بریتیش خیلی ارزونتره و تقریبا ارزونترین نژاد گربس.(بعد از dSH ) گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
دختری_در_پاریس عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 1076 انفولد نشنیده بودم دقیقا مثل فولد عه فقط گوشاش عادیه و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
skywnko مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 316 من دارم پرشین هست گربه خوبیه؟ میگن موهاش خیلی میریزه زیاد اجتماعی نیست و خیلیم مغروره با اینکه خیلی خوشگله 🥺 نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻♀️
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12711 گربه فقطططط دی اس اچ عاشقشونم پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4396 نژادا با هم فرق داره ولی گاز گرفتن و چنگ گرفتن تو گربه ها ینی دوست داشتن طرف مقابل کجا نوشته اینو 🙄گربه صفتش همینطورهمثلا به کسی که قدرنشناس هست میگن گربه صفته هر چی بهش خوبی کنی آخرش چنگ میندازهبه گربه خوبی کنی فکر میکنه بلانسبت خداستولی به سگ خوبی کنی فکر میکنه بلانسبت شما خدای اونی ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
نفس-7 عضویت: 1390/12/06 تعداد پست: 21255 منم میخواستم بخرمحتی بیعانه زدم آخر بفروردین بیاد پیشمولی ی عکس دوستم داد چقدرررر رو تن موهاش میریزه و معلومه یعنی ی چی بدتر از افتضاح من میخواستم پرشین بخرم بریتیش لانگ هیر هم خیلی عشقه یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
skywnko مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 316 این واگذاری ها عموما مریضن بعدم میری بگیری میگن خودش رایگان ولی ۱۰ ملیون پول وسیله هاشه 🤣 وااای😕 نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻♀️
مارال_ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 10612 دختر قشنگ مننه چنگ میزنه، نه اذیت میکنه، به شدت مهربون و ملوس و بغلیه گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
skywnko مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 316 کجا نوشته اینو 🙄 گربه صفتش همینطوره مثلا به کسی که قدرنشناس هست میگن گربه صفته هر چی بهش خوبی کنی ... والا من به گربه های معمولیم محبت کردم غذا دادم ولی اینجوری نبودن ک گاز یا چنگم بگیرن خیلی از کسایی ک گربه دارن راضین بالاخره سلیقس🥲 نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻♀️
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4396 پرشین از اسکاتیش و بریتیش خیلی ارزونتره و تقریبا ارزونترین نژاد گربس.(بعد از dSH ) اسکاتیش ظاهرش ملوس تر از گربه های خیابون هستولی پرشین از لحاظ ظاهری زیباتره ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
skywnko مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 316 دختر قشنگ من نه چنگ میزنه، نه اذیت میکنه، به شدت مهربون و ملوس و بغلیه واااااای دلم ضعف رف🥺 نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻♀️
گلدون_هستم عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4267 گربه خوبیه؟ میگن موهاش خیلی میریزه زیاد اجتماعی نیست و خیلیم مغروره با اینکه خیلی خوشگله 🥺 موهاش که بشدت میریزهمغرور هست خیلی زیاد ارتباط نمیگیره خیلی هم تنبله اگه میخوای یه گربه اجتماعی داشته باشی اسکاتیش بگیر بشدت ارتباطیه ولی خب موهاش میریزه خیلی باهوش تر از پرشینه چندفرسخدیگربهخوشبختیمیرسید.حالادیگر۲۰۰سالهبود، هرچقدربگوییممردهافلانوزنهافلانوتنهاییخوباستبیفایدهاست . اخرشقلبتبرایکسیمیزند شدیشدینشدیاسمتومیزارمرویپسرم