2777
2789

ندارم ولی اسکاتیش فولد عشقه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکاتیش آنفولد خوبه

اسکاتیش فولدها بخاطر گوشای خمشون سلامتی کامل ندارن و مشکل براشون پیش میاد تو شنیدنم اذیت میشن

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

من دارم

پرشین هست 

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
ارع🥺 به نظرت پرشین بهتره یا اسکاتیش؟

جفتشون🥲 ولی من اسکاتیش فولدو بیشتر از پرشین و خود اسکاتیش دوس دارم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

از گربه خوشم نمیاد هر چی بهش محبت میکنی باز چنگ میندازه فکر میکنه چه خبره 😐 گربه پرشین  ...

تو دیوار واگذاری زده بود امیدوارم راست باشه

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️

من هم اسکاتیش دبل فولد دارم، هم بریتیش (بریتیشم هم تریپل فولده)

بریتیش نژاد قشنگتر و گرونتریه البته به اصالت و خلوصشم بستگی داره

ولی درکل همشون عشقن ، باید ببینی کدومشون به دلت بیشتر میشینه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
ارع🥺 به نظرت پرشین بهتره یا اسکاتیش؟

ببین ما فامیل نزدیکم یکیشون پرشین داره یکی اسکاتیش

پرشین کلا نسبت به اسکاتیش اروم تره اسکاتیش شیطونه

اسکاتیش بغلی تره بیشتر تو جمع میاد پرشین بیشتر نوازش دوست داره و میخواد تنها باشه

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
از گربه خوشم نمیاد هر چی بهش محبت میکنی باز چنگ میندازه فکر میکنه چه خبره 😐 گربه پرشین  ...

نژادا با هم فرق داره ولی گاز گرفتن و چنگ گرفتن تو گربه ها ینی دوست داشتن طرف مقابل

اسکاتیش آنفولد خوبه اسکاتیش فولدها بخاطر گوشای خمشون سلامتی کامل ندارن و مشکل براشون پیش میاد تو شن ...

انفولد نشنیده بودم