2777
2789
والا من به گربه های معمولیم محبت کردم غذا دادم ولی اینجوری نبودن ک گاز یا چنگم بگیرن خیلی از کسایی ک ...

گاز که نه 

گربه گاز نمیگیره

فقط چنگ میندازه 😅

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکاتیش ظاهرش ملوس تر از گربه های خیابون هست ولی پرشین از لحاظ ظاهری زیباتره

من کلا ظاهر و قیافه ی همه ی نژادارو  دوس دارم ولی از نظر قیمت، پرشین خیلی ارزونتر از بقیه ی نژاداس

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
من نمیدونم چرا الاغ دوس دارم  نژاد چه الاغی بخرم؟

الاغ قبرسی بخر🤣

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

اسی پرشین خیلی تنبله من دارم

یسره یا خوابه یا در حال خوردن 

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
اسی پرشین خیلی تنبله من دارم یسره یا خوابه یا در حال خوردن 

اره ولی خدایی از نظر ظاهری از همه گربه ها خوشگل تره من بگیرم صب تا شب ضعف میکنم براش🥲

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️
کجا نوشته اینو 🙄 گربه صفتش همینطوره مثلا به کسی که قدرنشناس هست میگن گربه صفته هر چی بهش خوبی کنی ...

همه گربه ها اینطوری نیستن. من ی بار با داداشم دعوام شده بود داداشم منو گذاشت رو کولش  بعد گربمون اومد جلو داداشم بهش دندون نشون داد (ک مثلا منو ول کنه) یا یادمه خالم بچه دار شده بود گربشو داد ب یکی دیگه. گربه عه تا ی مدت حالش خیلی بد شده بود.ولی اینو قبول دارم ک سگ ها خیلی باوفان

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

جدی میگی🫠😂 یکی از دوستام داره فک نمیکردم انقد گرون باشه

البته توله با بزرگش فرق داره یه بلاگره بود بزرگشو یه سال پیش چهل گرفته بود حالا نمیدونم دروغه یا راسته  

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️