2777
2789
خیلی گرونه بالای پنجاه تومن

نه عزیزم پرشین این قیمتا نیست اصلا 

بریتیش (اونم بسته به خلوص و اصالتش بین ۱۲ تا ۲۵ میلیونه) ولی پرشینو با ۵، ۶ تومن میتونی یه دونه خوشگلشو بگیری.

الان گربه ی اسفینکس که تقریبا جزو گرونترین نژاداس حدودا ۳۰ تومنه.پرشین خیلی قیمتش پایینه.

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خودتو تحمل میکنی گازش نمیگیری🥲 

من وقتی تو خونه ام همش در حال مالوندن و چلوندن اینام😄

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
نه عزیزم پرشین این قیمتا نیست اصلا  بریتیش (اونم بسته به خلوص و اصالتش بین ۱۲ تا ۲۵ میلیونه) و ...

اسفینکس شبیه ادم فضاییاس خیلی ترسناکه  چطوری میتونن بخرن

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

نه عزیزم پرشین این قیمتا نیست اصلا  بریتیش (اونم بسته به خلوص و اصالتش بین ۱۲ تا ۲۵ میلیونه) و ...

از کجا میتونم بگیرم اگه این قیمتا باشه بد نیس اخه به غیر از این هزینه ها کلی هزینه های دیگم داره دامپزشکی واکسن غذا و... ولی در کل فک کنم از نگهداری سگ ارزون تر باشه

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️
اسفینکس شبیه ادم فضاییاس خیلی ترسناکه    چطوری میتونن بخرن

اره قیافه ی خاصی داره بخصوص که اصلا مو نداره یه جوریه انگار. ولی گرونه دیگه 😀

اسی اگه حساسی به وسایل خونه اسکرچر بگیر چون گربه ها چنگولین

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
اسی اگه حساسی به وسایل خونه اسکرچر بگیر چون بقیه گربه ها چنگولین

والا با وجود خانواده فعلا نمیتونم بگیرم😁 ایشالله هروقت مستقل شدم

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️
از کجا میتونم بگیرم اگه این قیمتا باشه بد نیس اخه به غیر از این هزینه ها کلی هزینه های دیگم داره دام ...

من همسرم دامپزشکه ، وقتی اینا دو ماهه بودن از یکی از مراجعینش خرید واسم.

هزینه هاش اره تقریبا زیاده ولی دردسرش از نگهداری سگ کمتره. چون من سگم داشتم ولی گربه راحت تره

از کجا میتونم بگیرم اگه این قیمتا باشه بد نیس اخه به غیر از این هزینه ها کلی هزینه های دیگم داره دام ...

ما کلی چیز گرفتیم براش

قلاده و پلاک با شامپو و خمیر دندون با مسواک انگشتی مخصوص گرفتیم با ناخنگیر و برس گربه با اسباب بازی و اسکرچر و ظرف توالت و ظرف آب و غذا و باکس و جای خواب و واکسنو و غذای مخصوص

مامانم میگفت یه بچه میزایدی کمتر میشد خرجش😂😂

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم