2777
2789
قربون چشمات برم اشک نریز  خدا بهمون رحم کرد بله الان مرخص شده و حالشم خوبه اما درد ما تمومی ن ...

شما خاله شدی و بحث سر خواهرته  و کاملاااا حق داری بری پیش خواهرت. هیچکسم حق نداره برا شما تعیین و تکلیف کنه .   

نمیدونم چرا بعضیا رنگ و بویی از شعور نبردن  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

@نازنین1372     یگانه جون بیا بخون عزیزم شنبه شب با خواهرم تلفنی صحبت کردیم از حالش پرس ...

عزیزدلم خوندم واقعا سخت خدایی

خدا پدر و مادرت بیامرزه و شما رو برای هم حفظ بکن گلم

انشاالله دیگه درد و بلا ازتون دور باش😘😘❤❤🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون چشمات برم اشک نریز  خدا بهمون رحم کرد بله الان مرخص شده و حالشم خوبه اما درد ما تمومی ن ...

غلط کردن😭😭😭😭

اونا من میخوان برم ی درس حسابی بهشون بدم دیگه از این کارها نکنن😡😡😡😡😡

شما خاله شدی و بحث سر خواهرته  و کاملاااا حق داری بری پیش خواهرت. هیچکسم حق نداره برا شما تعیین ...

فقط دلم برا خواهر کوچیکم میسوزه میگف از دل و جون بچه رو ترو خشک میکردم میگف 2 شب نخوابیدم اما حقم نبود بهم بی احترامی کنن داستانش مفصله خیلییی گنده و متلک بارش کرده بودن کفتم ابجی طوری نیس تو برا خواهرمون کردی.

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
غلط کردن😭😭😭😭 اونا من میخوان برم ی درس حسابی بهشون بدم دیگه از این کارها نکنن😡😡😡😡😡

خیلیییی بی چشم و رو ان همین خواهر کوجیکم سه میلیون داد برا بچه تخت کنار مادر خرید اندازه 2 میلیون شیرینی و پسته و مغزیجات و کمپوت برده بود بیمارستان اووووو نگم برات ک چقدر خوبی کرد ولی اشکشو در اوردن😪

فقط دلم برا خواهر کوچیکم میسوزه میگف از دل و جون بچه رو ترو خشک میکردم میگف 2 شب نخوابیدم اما حقم نب ...

همچین آدمایی رو باید واگذار کرد به خدا واقعا ارزش ندارن که بخوایم اعصابمونو واسه حرفاشون خورد کنیم 

خدا بهشون نشون میده 👌 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ققربونت برم خواهری ممنونم ازت گلم

❤️❤️خدانکنه عزیزم 

همچین آدمایی رو باید واگذار کرد به خدا واقعا ارزش ندارن که بخوایم اعصابمونو واسه حرفاشون خورد ...

دقیقن همینو بهش گفتم الانم از بس حالش بد بود پا شدم اومدم پیشش ک غصه نخوره

خیلیییی بی چشم و رو ان همین خواهر کوجیکم سه میلیون داد برا بچه تخت کنار مادر خرید اندازه 2 میلیون شی ...

خدا همه اینا رو میبینه قشنگم بفدای سر خواهرت و بچه اش گلی

بسپرید بخدا و تمام

خدا همه اینا رو میبینه قشنگم بفدای سر خواهرت و بچه اش گلی بسپرید بخدا و تمام

سپردیم بخدا عزیزم چ خبر حال اقا محمد چطوره،؟ خوبه بهتره؟تو خودت خوبی بهتری

@نازنین1372     یگانه جون بیا بخون عزیزم شنبه شب با خواهرم تلفنی صحبت کردیم از حالش پرس ...

خدا را هزار مرتبه شکر عزیزم الهی عمر طولانی با عزت داشته باشید منم مثل شمام پدرو مادر نداریم و سه تا خواهر جونمون ب جون هم وصله

خدا را هزار مرتبه شکر عزیزم الهی عمر طولانی با عزت داشته باشید منم مثل شمام پدرو مادر نداریم و سه تا ...

مرررسی فدات شم اخی عزیزم خدا براهمدیگه نگهتون داره خیلی سخته مخصوصن بی مادری