2777
2789
سلام عزیزم شکر خدا که به خیر گذشته  قدم نورسیده مبارک عزیزدلم انشالله که قدمش خیر باشه براتون& ...

سلام عزیزم مرسی از محببتت ی دنیا ممنون❤

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
االهی امین توکل بخدای بزرگ و مهربون  خوبی گلی؟؟

🤲🏻🤲🏻

مرسی عزیزم شکر خداخوبم   

شما بهتری  تب و لرزت خوب شد ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم مهربون بانو🥰🥰😍

مهربونی از خودت عزیزم  

از طرف من یه بوس محکم به نی نی بکن 🥺

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

🤲🏻🤲🏻 مرسی عزیزم شکر خداخوبم    شما بهتری  تب و لرزت خوب شد ؟

فدای تو بشم گلم منم یکمی بهترم ولی این سرما خوردگی لعنتی تموم نمیشه که نمیشه الان باز شب تا ۷صبح بیدارم همش😢😢😢انشاالله همیشه خوب و سلامت باشی قشنگم😘🌹❤

سلام عزیزم مرسی از محببتت ی دنیا ممنون❤

الهی شکر که حال خواهرت خوبه 

قدم کوچولو مبارک باشه قدمش خیر نامش نیک برا خانواده باشه الهی زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
الهی شکر که حال خواهرت خوبه  قدم کوچولو مبارک باشه قدمش خیر نامش نیک برا خانواده باشه الهی زیر ...

قربونت برم مرسی از دعای قشنگت مهربون❤

مهربونی از خودت عزیزم   از طرف من یه بوس محکم به نی نی بکن 🥺

عزیزمی بخدا هنوز نی نی رو ندیدم از شانس بدم درست همون روزی ک خواهرم رفت زایمان کنه پسرم ویروس گرفت نتونستم برم بچه خواهرمو ببینم فقط عکسشو دیدم😪

فدای تو بشم گلم منم یکمی بهترم ولی این سرما خوردگی لعنتی تموم نمیشه که نمیشه الان باز شب تا ۷صبح بید ...

خدانکنه عزیزم.

اره مریضی پدر ادمو در میاره 🥺🥺

یگانه شما الان سیستم ایمنیت ضعیفه  خواب کافی رو باید بری بدنت نیاز به  استراحت داره .  مایعات خییلی بخور  تا ویروس دفع بشه .   

مرررسی عزیزم همچنین خودت ❤️🙏

عزیزمی بخدا هنوز نی نی رو ندیدم از شانس بدم درست همون روزی ک خواهرم رفت زایمان کنه پسرم ویروس گرفت ن ...

اخیی عزیزم الان حال پسرت چطوره خوبه ؟    

@نازنین1372  

یگانه جون بیا بخون

عزیزم شنبه شب با خواهرم تلفنی صحبت کردیم از حالش پرسیدم گف عالیم میخوام برم دوش بگیرم فردا صبح باید بیمارستان باشم کلی ارزوی سلامتی براش کردم و باهم خدافظی کردیم همون شب خواب دیدم خواهرم تو گوشه بیمارستان رو تختش دراز کشیده و حالش خوب نیس یهو دیدم ی جمعیت بزرگ تو سالن بیمارستان دارن میرن و میان دویدم سمتشون بهشون گفتم ترو خدا برا خواهرم صلوات بفرسید خواهرم حالش خوب نیس دیدم انگار صدای صلوات مردم ضعیفه دوباره با صدای بلند گفتم ی صلوات بلند دیگ بفرسید اخه ما سه تا خواهریم هیچ کسیو نداریم و بغض کردم همه صلوات فرستادن با صدای بلند از خواب پریدم بالا و ......‌

قرار بود مادر شوهر خواهرم همراهش باشه و ما تلفنی جویای حالش باشیم هر بار زنگ میزدم میگفتم الان باید اورده باشنش بخش  ی بار میگف دکترش سرش شلوغه دیر بردنش اتاق عمل ی بار میگف دکترش گفته 6 عصر باید میمومده بیمارستان اشتباهی 6 صبح اومده خلاصه نگو خواهرم تو ای سیو بوده و ب ما نمیگفتن ک نترسیم تا ساعت 12 شب هیییی مارو پیچوندن و منم بچم حالش بد بود نمیشد برم با استرس خوابیدم دوباره شبش خواب دیدم تو ی خونه خرابه بودیم من و خواهرم دیدم خواهرم حالش بده و دراز کشیده رفتم پیشش گفتم ابجی ی اقاهه تو بلندگو داره میگه اگ تا چند دقیقه دیگ نرید بیرون اینجا منفجر میشه خواهرم بهم گف اجی من نمیتونم بلند شم چطوری اخه بیام بیرون دستشو گرفتم بلندش کردم و از اونجا کشیدمش بیرون ب محض اینکه اوردمش بیرون اونجا منفجر شد ...فردا صبحش یادم اومد ب خوابم و دلم هرررری ریخت خواهر کوچیکم دیدم داره زنگ میزنه رو گوشیم و زار زار میگه ابجی تو کما بوده و ......الان اوردنش بخش

یکی از پرستارا ک خیلی مهربون بوده وقتی حال خواهرم خوب میشه بهش میگه وقتی زایمانت کردیم دیدیم بهوش نمیای دکتر اومد بالاسرت دید علاعم حیاتیت ب شدت ضعیفه و سریع بردیمت ای سی یو فقط با دستگاه زنده بودی 

یعنی یگانه جون خوواهرمو دوباره خدا بهمون داد مردیم و زنده شدیم خیلییییییی سخت بود خیلیییییی اخه تو این دنیا ما ن پدری داریم ن مادری هیچ کسی رو نداریم

ببخش طولانی شد حلال کنید

@نازنین1372     یگانه جون بیا بخون عزیزم شنبه شب با خواهرم تلفنی صحبت کردیم از حالش پرس ...

ووای خدا اشکم در اومد😭😭  

الهییییی هزار مرتبه شکر بخیر گذشته 

خدا به دل مادر شدنش نگاه کرده باز خواهرتو بخشیده 

🤲🏻🤲🏻 

الان خواهرت حالش خوبه مرخص شده ؟؟ 

اره قربونت برم پسرم امروز خدارو شکر خوب شد الانم تازه خوابدندمش

😍😍😍 الهی شکر 

ووای خدا اشکم در اومد😭😭   الهییییی هزار مرتبه شکر بخیر گذشته  خدا به دل مادر شدنش نگاه ...

قربون چشمات برم اشک نریز 

خدا بهمون رحم کرد بله الان مرخص شده و حالشم خوبه

اما درد ما تمومی نداره چون شرایطش بحرانی بوده 2 تا همراه لازم داشته من ک نتونستم برم خواهر کوچیکم رفت بیمارستان تا یعد از مرخص شدن و 2 روز بعدش میره خونه خواهرم ولی با اشک و گریع دیروز اومده بود تعریف میکرد ک گویا شوهره و مادره خیلی بی احترامی کرده بودن ب خواهرم ی جورایی پای مارو بروندن ک ما نریم😔