قربون چشمات برم اشک نریز خدا بهمون رحم کرد بله الان مرخص شده و حالشم خوبه اما درد ما تمومی ن ...
شما خاله شدی و بحث سر خواهرته و کاملاااا حق داری بری پیش خواهرت. هیچکسم حق نداره برا شما تعیین و تکلیف کنه .
نمیدونم چرا بعضیا رنگ و بویی از شعور نبردن
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
شما خاله شدی و بحث سر خواهرته و کاملاااا حق داری بری پیش خواهرت. هیچکسم حق نداره برا شما تعیین ...
فقط دلم برا خواهر کوچیکم میسوزه میگف از دل و جون بچه رو ترو خشک میکردم میگف 2 شب نخوابیدم اما حقم نبود بهم بی احترامی کنن داستانش مفصله خیلییی گنده و متلک بارش کرده بودن کفتم ابجی طوری نیس تو برا خواهرمون کردی.
دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
غلط کردن😭😭😭😭 اونا من میخوان برم ی درس حسابی بهشون بدم دیگه از این کارها نکنن😡😡😡😡😡
خیلیییی بی چشم و رو ان همین خواهر کوجیکم سه میلیون داد برا بچه تخت کنار مادر خرید اندازه 2 میلیون شیرینی و پسته و مغزیجات و کمپوت برده بود بیمارستان اووووو نگم برات ک چقدر خوبی کرد ولی اشکشو در اوردن😪
دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
فقط دلم برا خواهر کوچیکم میسوزه میگف از دل و جون بچه رو ترو خشک میکردم میگف 2 شب نخوابیدم اما حقم نب ...
همچین آدمایی رو باید واگذار کرد به خدا واقعا ارزش ندارن که بخوایم اعصابمونو واسه حرفاشون خورد کنیم
خدا بهشون نشون میده 👌
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸