2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقن همینو بهش گفتم الانم از بس حالش بد بود پا شدم اومدم پیشش ک غصه نخوره

عزیزم خوب کاری کردی 

انشالله دل خواهرت زود شاد میشه  

این آدما ارزش غصه خوردن ندارن  بی خیال  حرفایی  که زدن 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم خوب کاری کردی  انشالله دل خواهرت زود شاد میشه    این آدما ارزش غصه خوردن ندار ...

اره بخدا من اعتقادم اینه هر کس بد کنه ب خودش میکنه و گر ن چیزی از شخصیت ما کم نشد ❤❤💓

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
اره بخدا من اعتقادم اینه هر کس بد کنه ب خودش میکنه و گر ن چیزی از شخصیت ما کم نشد ❤❤💓

عزیز دلم خواهرتون رو تنها نزارین بیخود کردن 

همیشه تو زندگی ی گوشتون در باشه یکی دروازه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

عزیزم قدم نو رسیدتون مبارک باشه.ان شاءالله زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه وعاقبت به خیر.فقط گلی خواهرتون رو تنها نزارید ترخدا.منم شرایط خواهر شما رو داشتم الان ایشون خیلی به گرمای وجود شما نیاز داره.الهی که سلامت باشید ومحبت بینتون روز افزون🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
غلط کردن😭😭😭😭 اونا من میخوان برم ی درس حسابی بهشون بدم دیگه از این کارها نکنن😡😡😡😡😡

يگانه جان سلام عزيزم يكى ديگه از افراد ليست ختم شفا خوب شده. 

دختر برادر گندمك 11 

امشب كه اسمشون گذاشتم الان اومدن گفتن شفا گرفته. 

گلم تا يه خبر خوب ميشنوم ميام بت ميگم كه خيالت راحت باشه دور و زود داره ولى سوخت و سوز نداره. 

به اميد روزى كه شما خبر شفا بم بدى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سپردیم بخدا عزیزم چ خبر حال اقا محمد چطوره،؟ خوبه بهتره؟تو خودت خوبی بهتری

شکر خواهری الان ۵روز فعلا وضعیتش هیچ تغییری نکرده و دکترش امروز میگفت اکسیژنش بیاد بالاتر ونتیلاتور جدا میکنیم خودش نفس بکشه😢😢😢😢

يگانه جان سلام عزيزم يكى ديگه از افراد ليست ختم شفا خوب شده.  دختر برادر گندمك 11  امشب ...

سلام خواهری ممنونم ازت الهی همه دست پر از تاپیکت برن قشنگم

الهی زود زود دامنت سبز بشه خواهر جانم

😢😢😢مشکل برادرشون چی بود؟؟

یگانه جان خبر جدید از آقا محمد چی داری خودت بهتری آبجی من هنوز سر کارم الان یه فرصت شد بیام پیام بدم ...

خخسته نباشی خواهری 

محمد فعلا ۵روز وضعیتش ثابت هیچ تغییری نکرده😢😢

خخسته نباشی خواهری  محمد فعلا ۵روز وضعیتش ثابت هیچ تغییری نکرده😢😢

گلم دختر برادرشون بود. اين عين جمله خودشون الان ميذارمش. 

چن روز پیش صبح یهویی از حال میره فکش قفل میشه

الانم بیهوشه تو بیمارستان بستریه دکترا علتشو 

نمیدونن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گلم دختر برادرشون بود. اين عين جمله خودشون الان ميذارمش.  چن روز پیش صبح یهویی از حال میره فکش ...

طفلکی😢😢😢خدا رو شکر خوب شدن 

الهی همه دست پر برن از تاپیکت و خودت بزودی بیای و خبر مادر شدنت بدی منم بارها از این معجزه ها تو تاپیک های سوره کوثرم دیدم و خدا رو هزاران بار شکر کردم😭😭😭گلی جان ی کاری هم داشتم برات ی پیغام حالا خصوصی میگم برات😘❤

شکر خواهری الان ۵روز فعلا وضعیتش هیچ تغییری نکرده و دکترش امروز میگفت اکسیژنش بیاد بالاتر ونتیلاتور ...

انقدر تو دوران بدی گیر افتادم و حالم بده و تو سیاهی و تاریکی دارم دست و پا میزنم و خیلی وقته هیچ اتفاق خوبی برام نمیوفته روزی بالای ۲۰ بار تاپیکت رو چک میکنم که فقط یه خبر خوب بدی یه ذره هم شده نفس راحت بکشم