2777
2789
الهی شکر الهی شکر که ابرو واسش نزاشتی  خاک عالم تو سرش پسرم رفته عسلویه این دیگه چ لجنی الله ا ...

دیروز دکترش گفت به نگهبانی سپردیم دیگه کلا راهش ندن رئیس بیمارستانم ظهر که رفتم پیش دکتر بود گفت به هیچ عنوان راهش نمیدیم جالا که دنبال مردن بچه اش هست شده تا پای شکایتم برم و دادگاه راهش نمیدم حیف حیوان اینجا پدر داشتیم بچه اش سرطان کبد داشته ی بخشی از  کبدش جدا کردیم پیوند زدیم به بچه اش پدر داشتیم که کلیه اش داده به بچه اش 

مریض تصادفی داشتیم با گروه خونی O منفی باباش کف خیابون به مردم التماس میکرد بیان به بچه اش خون بدن

بعد این بابا اومده دیه مردن بچه ی زندش رو میخواد😭😭😭😭😭😭

بابا اون حالتی که از من دید بخدا دیگه جرات نمیکنه سمت بیمارستان بره

با جیغ و داد گفتم از امروز تا روزی که محمد از رو تخت بلند بشه میرم میشینم تو اون بیمارستان😭مرد میخوام وجود داشته باشه بیاد دم بیمارستان خدا شاهده تیکه تیکه ات میکنم تا پای مردن و اعدام شدنم میرم نمیذارم ناخنت برسه به محمد

دوستش میگفت بخدا دست میزد به محمد همون تو بیمارستان اتیشش میزدم اونجام جلو مردمم گفت که تو این پسر رو بدبخت کردی حق نداری اسمش بیاری😭😭😭😭😭

اره خدا رو شکر بقران خودمم باورم نمیشه رفتن😢😢😢😢یعنی باباش من به جایی رسونده بود توانایی داشتم تی ...

بنظرم اصلا ارزش ندارن بخاطرشون اینقدر حرص بخوری عزیزم سعی کن امروز آروم باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یگانه خانوم من از از اسفندماه پیگیر شما هستم  و اگر خدا قبول کنه دعاگو بودم اون باری که ...

ممنونم خواهری خدا خیرت بده الهی خدا پناه دل مهربونت باش

الهی امین🤲🤲🤲❤❤❤❤

یگانه نمیدونی چقدر نگران بودیم با بچه ها هزار و یک فکر اومد تو سرمون من که دیشب دست چپم از است ...

بببخشید ترو بخدا حلال کن خواهری من شرمندم گوشیم جا موند مگرنه اینجوری نمیشد

نه ندیده بود وقتی یقه کتش گرفتم اول فک میکرد اشتباه گرفتم اون با کسی😏یهو اسمش که گفتم رنگش پرید و فهمید من کی ام😡😓

سلام یگانه جون دمت گرم افرین خیلی خوشم اومد ازت بعضی وقتا مظلوم بودن زیادی ب درد نمیخوره خوب حال باب ...

دورت بگردم خدا نکن الهی هزار ساله بشی و زنده باسی کنار بچه های قشنگت 😘❤

بنظرم اصلا ارزش ندارن بخاطرشون اینقدر حرص بخوری عزیزم سعی کن امروز آروم باشی 

نه بخدا بابای دوست محمد بهم گفت دخترم این ارزش نداره ادم روش تف هم بکن

همون که خدا ترو به محمد داده بوده یعنی همه بی کسی هاش جبران کرده براش😭😭😭😭😭😭

نه بخدا بابای دوست محمد بهم گفت دخترم این ارزش نداره ادم روش تف هم بکن همون که خدا ترو به محمد داده ...

دقیقا درسته عزیزم اینقدر دختر خوب و لایقی هستی که بهترین دارایی آقا محمدی درسته پولش را کشیدن بالا ولی سرمایه اصلی خودتی گلم 💙مال دنیا خوبه که اگه نباشه خیلی مشکلات پیش میاد ولی شرافت انسانیت نجابت و آبرو چیز دیگه س که خدا را شکر همه را داری عزیزم