واییی ابجی خداروشکر اومدی پیامارو خوندم دمت گرممممممممم😍😍😍😍😍😍با اقا محمد حرف زدی مطمئناا بزووودی به هوش میان افرین یگانه شجاع و قویییییی خدا خودش کمک میکنه و دلتو اروم میکنه😍😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام یگانه خانوم من از از اسفندماه پیگیر شما هستم و اگر خدا قبول کنه دعاگو بودم اون باری که ...
اون قسمتی که شما میگید رو ندیدم من ولی خیلی جالبه اینکه گفتین اینکه حتی خود طرف نمیخواسته برگرده ولی با تاثیر دعای بقیه برگشته خیلی قشنگه به آدم انگیزه ی دعا کردن میده....اینکه تو شرایطی که هیچکس امید نداره هم دعا کردن بیهوده نیست و قطعا تاثیرش رو میزاره....دعا کردن میتونه مقدری که نوشته شده رو هم تغییر بده و این یعنی هیچوقت نباید از امید داشتن و دعا کردن و از خدا خواستن دست کشید ما که از حکمت های خدا سر در نمیاریم و با حساب کتاب و منطق ما جور در نمیاد شاید دقیقه ی ۹۰ ورق برگشت و همه چی ۱۸۰ درجه عوض شد جوری که هیچکس حتی ۱ درصد هم احتمالش رو نمیداده