2777
2789

بچه ها

خواهرای گلم بخدا من شرمندتونم

خواهر خونی ادم هم اینقدر با محبت نمیشه

من خواهر ندارم

ولی خدا شما جواهر های مهربون بهم داد تا ثابت بکن که حواسش بهم هست

ترو به بزرگی خدا من بخاطر اذیت هام و ناراحتی های که ایجاد کردم ببخشید و حلال کنید

خیلی دوستون دارم و از همتون‌ممنونم بابت این همه عشق و محبت و معرفت😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خواهرای گلم بخدا من شرمندتونم خواهر خونی ادم هم اینقدر با محبت نمیشه من خواهر ندارم ولی خ ...

وای یگانه خدا رو شکر اومدی دختر....هممون مردیم از نگرانی برات...

فدای سرت عزیز دلم این چه حرفیه...کل دیروز فقط گوشی به دست منتظرت بودم...خیلی خوشحالم که بالاخره هم رفتی پیش محمد هم آبروی اون کثافت لجن رو بردی دمت گرم دختر خدا بهت توان بده الهی شیر زنی هستی ماشالله...حرفای دکتر هم که مثل همیشه مهم نیست ما از همون روز اول چشم امیدمون فقط به معجزه ی خداس که دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...با بعضی پیامات اشک ریختم و با بعضیاش دلم خنک شد ... به حق سید الشهدا ایشالله که آخر این شب و تاریک برات ختم به یه صبح دل انگیز میشه دخترِ قوی 🌺

سلام یگانه خانوم

من از از اسفندماه پیگیر شما هستم 

و اگر خدا قبول کنه دعاگو بودم

اون باری که نوشته بودید زنگ زدم اما خودش نبود که بگه ....

سر سجاده بودم زدم زیر گریه ... با تمام وجودم از خدا خواستم بهت رحم کنه

امیدوارم خدا دلت رو شاد کنه با حاجت روایی 

پریشب زندگی پس از زندگی رو دیدم تو کل ماه رمضان همین یک بار دیدم، خانومه و همسرش تو کما بودن و همه یقین داشتن که زنده نمیمونن این دو نفر خصوصا خانومه که ضریب هوشیش پایین تر بود

و حتی خود خانومه نمیخواسته برگرده به دنیا !

اما انقدر همه نذر کردن و براش ختم و دعا گرفتن که به دعای دیگران برگشته حتی با اینکه خودش نخواسته برگرده!

همونجا یاد شما افتادم گفتم پس نذر و دعای غریبه ها هم تاثیر داره نیت کردم منم برای سلامتی همسرت حتما نذر کنم 

هم الان که دارم مینویسم به دلم افتاد نذر کنم همسرت به خوشی به هوش بیان، منم شب سوم محرم کش و گیر بدم به بچه ها به نیت حضرت رقیه

الهی خانوم با دستای کوچیکش این گره رو باز کنه 

با تمام وجودم برات از خدا توان و آرامش میخوام

این چند ماه هر چند روز چک کردم حال و احوالتون رو و امیدوارم که به زوری با خبر سلامتیشون و حاجت رواییت خوشحالمون کنی

الان که رفتی و مردم شهر فهمیدن حتما اونا هم دعا میکنن و خیلی ها مث من خواننده خاموش هستن اما دعا میکنند برات 

فقط ایمانت و قوی نگهدار به استجابت

خدا ما رو از هیچی خلق کرده 

خدا ما رو وقتی استخونامونم پودر شد دوباره زنده میکنه

برگشتن همسر تو برای خدا راحت تر از یه پلک زدن ماست 

توکلت به خدا باشه 

الهی عاقبت بخیر بشی و بشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی شکر الهی شکر که ابرو واسش نزاشتی 

خاک عالم تو سرش پسرم رفته عسلویه این دیگه چ لجنی الله اکبر 

فقط لج نکنه بره محمد در بیاره 

الهی الهی معجزه خدا رخ بده وچشم لجن ها کور بشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

سلام خوبی یگانه تو کجایی اخه مردیم از نگرانی از دیروز همش میام چک میکنم ببینم اومدی الان خوندم چکار کردی دستام از استرس داره میارزه خداروشکر اینم معجزه دیدی اخرش خدا معجزه کرد رفتی دیدن محمد اونم درست وقتی ک بهت نیاز داشت خداروهزار مرتبه شکر تو خوابم نمیدیدیم ک بشه خیلی حالم خوب شد فهمیدم چکار کردی یگانه حالم از باباش بهم خورد اخه حیوانم اینقدر بیخیال بچش نیست از حیوانم کمتره نجس 

یگانه نمیدونی چقدر نگران بودیم با بچه ها هزار و یک فکر اومد تو سرمون من که دیشب دست چپم از استرس درد گرفته بود 

الهی شکر که حالت خوبه 

وای خدایا باورم نمیشه واقعا هیچی نمیشه در وصف این پدر گفت اصلا اسمش نمیشه گذاشت پدر 

آخه چطوری دلت میاد در رابطه با پسرت اینجور بگی 

یگانه خیلی خوب کردی رفتی خیلیااااااا

جیگرم خنک شد آبروش رو بردی که نتونه دیگه سر بالا کنه 

واقعا تعجبم که ادم در رابطه با جیگر گوشش اینجور میگه ؟؟ 

چقدر دل مادرش اون دنیا شکسته با این حزکتای پدرش خدا ازش نگذره 

واگذارش کن به خدا فقط 

یگانه تورو دیده بود باباش ؟؟ یعنی منظورم اینه میشناختت؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
خلاصه یکی از دخترای اقوامم که اینجا نمیگم کی بخاطر یسری دلایل و اینکه رابطه من از اول میدونست با هم ...

واقعا خدا خیرش بده دستش درد نکنه انشالله که هرچی از خدا میخواد بهش بده 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

یگانه جون خیلی خوشحال شدم که از خودت بهمون خبر دادی،،خیلی کار خوبی کردی رفتی دیدنش و بهت آفرین میگم که جلوی این به اصطلاح پدر ایستادی الحق که شیرزنی،،،امیدوارم که خدا هرچه زودتر دلت رو شاد کنه و بدون که همه ما از ته قلبمون برای آقا محمد شما دعا می کنیم،از خدا میخوام که هرچه زودتر حالشون خوب بشه و خدا دلت رو شاد کنه

دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالل ...

خداروشکر اومد یگانه جان دست پرم اومد😍😍😍

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂