2777
2789

واییی ابجی خداروشکر اومدی پیامارو خوندم دمت گرممممممممم😍😍😍😍😍😍با اقا محمد حرف زدی مطمئناا بزووودی به هوش میان افرین یگانه شجاع و قویییییی خدا خودش کمک میکنه و دلتو اروم میکنه😍😍😍😍😍

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

سلام یگانه جون دمت گرم افرین خیلی خوشم اومد ازت بعضی وقتا مظلوم بودن زیادی ب درد نمیخوره خوب حال باباشو جا اوردی

الاهی بگردم برات برا تک تک لحظه هایی ک عشقتو زیر اون شیلنگ و دم و دستگاه ها دیدی خدایا خودت رحم کن یا الرحمن الراحمین

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یگانه عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر ک هم خودت هم آقامحمد سلامتین🤲

خیلی خوشحالم ک رفتی آقامحمد رو دیدی مطمئنن اگه آقا محمد ازین دنیا دل کنده بود با شنیدن صدات بر میگرده ان شاءالله🤲

خداروشکر بخیر گذشت ان شاءالله بزودی زود معجزه خدا رو ببینی🤲

دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالل ...

خبرشو میدم چقدر میفرسم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

پیامات خوندم یگانه جان..ایول دل و جرات☺️👏خداروشکر دیدیش باهاش حرف زدی اونم حتما کنارت بوده و صداتو شنیده و بهت گفته گریه نکن عشقم یه چندروز دیگه بیدار میشم میام پیشت بهت قول میدم قول مردونه☺️☺️☺️

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
سلام یگانه خانوم من از از اسفندماه پیگیر شما هستم  و اگر خدا قبول کنه دعاگو بودم اون باری که ...

اون قسمتی که شما میگید رو ندیدم من ولی خیلی جالبه اینکه گفتین اینکه حتی خود طرف نمی‌خواسته برگرده ولی با تاثیر دعای بقیه برگشته خیلی قشنگه به آدم انگیزه ی دعا کردن میده....اینکه تو شرایطی که هیچکس امید نداره هم دعا کردن بیهوده نیست و قطعا تاثیرش رو میزاره....دعا کردن میتونه مقدری که نوشته شده رو هم تغییر بده و این یعنی هیچوقت نباید از امید داشتن و دعا کردن و از خدا خواستن دست کشید ما که از حکمت های خدا سر در نمیاریم و با حساب کتاب و منطق ما جور در نمیاد شاید دقیقه ی ۹۰ ورق برگشت و همه چی ۱۸۰ درجه عوض شد جوری که هیچکس حتی ۱ درصد هم احتمالش رو نمیداده

@الماس1400     نگین یگانه اومد

خداروشکر ک محمد خوبه من نگران بودم ک یچیزی شده این خبری ازش نیس 

ولی قضیه یچیز دیگ بوده .... 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای یگانه خدا رو شکر اومدی دختر....هممون مردیم از نگرانی برات... فدای سرت عزیز دلم این چه حرفیه...ک ...

ققربونت بشم خواهر گلی دنیا دنیا ازت ممنونم

بازم شرمنده که بی خبر موندید

الهی امام حسین این همه خوبی محبتتون برای من جبران بکن

سلام خوبی یگانه تو کجایی اخه مردیم از نگرانی از دیروز همش میام چک میکنم ببینم اومدی الان خوندم چکار ...

اره خدا رو شکر بقران خودمم باورم نمیشه رفتن😢😢😢😢یعنی باباش من به جایی رسونده بود توانایی داشتم تیکه تیکه اش کنم😡😡😡