2777
2789

خلاصه یکی از دخترای اقوامم که اینجا نمیگم کی بخاطر یسری دلایل و اینکه رابطه من از اول میدونست با هم خیلی با هم صمیمی هستیم اومد پیشم تو مطب دکتر گفت امشب به هزار تا بدبختی و بهانه میبرمت خونه خودمون و ۱۲شب میریم سمت رشت که به ترافیک و اینا نخوریم اینجوری فایده نداره

اگر به قیمت مردن جفتمونم باش بازم ارزش داره😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه دبه بهونه عید و نماز عید اومدم خونه این فامیل نزدیکم و قرار شد من دیشب و امروز بمونم و فردام مامانم اینا بیان اینجا من کلا ۲۴ساعت وقت داشتم با ی راننده ناشی که کلا تو شهرکشون فقط رانندگی کرده😭😭😭😭😭😭😭😭

دشب ۱۲ حرکت کردیم سمت رشت خدا رو شکر اصلا و ابدا ترافیک نبود و ساعت ۶ رسیدیم چون خیلی با احتیاط میرفتیم من فقط از بدشانسی گوشیم تهران جا گذاشتم و قزوین فهمیدم ای داد بیداد گوشیم جا مونده😭😭😭😭و کل دیروز نتونسته بودم بیام سایت 😔😔😔

ااره گلی رفتم سخت و ترسناک و مرگ اور رفتم طوفان بپا کردم و اومدم😭😭😭😭😭😭😭😭

خدارو شکر رفتی و هم آقا محمد رو دیدی هم اون صدات رو شنید 

خدارو شکر 

ان‌شاءالله همین شنیدن صدات بشه دلیل به هوش اومدنش 

درک میکنم چقدر با ترس و دلهره رفتی 😔😔 

ولی بازم می ارزید 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خدارو شکر رفتی و هم آقا محمد رو دیدی هم اون صدات رو شنید  خدارو شکر  ان‌شاءالله همین شنی ...

خداروشكر با خبراى خوب و به سلامتى اومد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم