2777
2789

خلاصه یکی از دخترای اقوامم که اینجا نمیگم کی بخاطر یسری دلایل و اینکه رابطه من از اول میدونست با هم خیلی با هم صمیمی هستیم اومد پیشم تو مطب دکتر گفت امشب به هزار تا بدبختی و بهانه میبرمت خونه خودمون و ۱۲شب میریم سمت رشت که به ترافیک و اینا نخوریم اینجوری فایده نداره

اگر به قیمت مردن جفتمونم باش بازم ارزش داره😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خلاصه دبه بهونه عید و نماز عید اومدم خونه این فامیل نزدیکم و قرار شد من دیشب و امروز بمونم و فردام مامانم اینا بیان اینجا من کلا ۲۴ساعت وقت داشتم با ی راننده ناشی که کلا تو شهرکشون فقط رانندگی کرده😭😭😭😭😭😭😭😭

دشب ۱۲ حرکت کردیم سمت رشت خدا رو شکر اصلا و ابدا ترافیک نبود و ساعت ۶ رسیدیم چون خیلی با احتیاط میرفتیم من فقط از بدشانسی گوشیم تهران جا گذاشتم و قزوین فهمیدم ای داد بیداد گوشیم جا مونده😭😭😭😭و کل دیروز نتونسته بودم بیام سایت 😔😔😔

ااره گلی رفتم سخت و ترسناک و مرگ اور رفتم طوفان بپا کردم و اومدم😭😭😭😭😭😭😭😭

خدارو شکر رفتی و هم آقا محمد رو دیدی هم اون صدات رو شنید 

خدارو شکر 

ان‌شاءالله همین شنیدن صدات بشه دلیل به هوش اومدنش 

درک میکنم چقدر با ترس و دلهره رفتی 😔😔 

ولی بازم می ارزید 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خدارو شکر رفتی و هم آقا محمد رو دیدی هم اون صدات رو شنید  خدارو شکر  ان‌شاءالله همین شنی ...

خداروشكر با خبراى خوب و به سلامتى اومد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم