سلام خواهری راستش حالش خوبنیست اوضاع ریه هاش خراب 😔😔 ممنونم مهربونم الهی امام زمان ...
نگران نباش، ما از همون اول آقا محمدو سپردیم دست اهل بیت خودشون مراقبشن، امیدوارم خیلی زود حالش خوب بشه
ممنون عزیزم، امام زمان نگه دار خودت و عزیزانت باشه ان شاالله💚
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من که پزشک نیستم دکتر بخواد برای من توضیح تخصصی بده برای مریضی که تو کما چه کاری ازشون بر میا ...
اینکه میگن از طریق حرف زدن میتونی وادارشون کنی ی واکنشی نشون بدن چی،شما خودت یا مادرش یا کسی ک خیلی دوسش داشته، برین پیشش، بدون گریه زاری باهاش حرف بزنین فقط جیغ و داد و گریه نکنین🥺
انشالا بحق علی زود زود بهوش میاد و دلتو شاد میکنه عزیزم شک ندارم خدا دعا های همه رو بدون جواب نمیذاره
در نومیدی بسی امید است ♡پایان شب سیه سپید است
خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭