2777
2789
سلام خواهری  راستش حالش خوبنیست  اوضاع ریه هاش خراب 😔😔 ممنونم مهربونم الهی امام زمان ...

نگران نباش،  ما از همون اول آقا محمدو سپردیم دست اهل بیت خودشون مراقبشن،  امیدوارم خیلی زود حالش خوب بشه

ممنون عزیزم،  امام زمان نگه دار خودت و عزیزانت باشه ان شاالله💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
فداتشم مهربونم ممنونم ازت حاجت روا باشی انشالله  برا مامان شدن منم توی این شب‌های عزیز خیلی دع ...

عزيزم از صميم قلب براى مادر شدنت دعا ميكنم. 

عزيزم به تاپيك باردارى @maahkam17191  اگه ممكنه سر بزن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من که پزشک نیستم دکتر بخواد برای من توضیح تخصصی بده برای مریضی که تو کما چه کاری ازشون بر میا ...

اینکه میگن از طریق حرف زدن میتونی وادارشون کنی ی واکنشی نشون بدن چی،شما خودت یا مادرش یا کسی ک خیلی دوسش داشته، برین پیشش، بدون گریه زاری باهاش حرف بزنین فقط جیغ و داد و گریه نکنین🥺

ب امید خدا ک جواب میده 🙏🥺

عزيزم از صميم قلب براى مادر شدنت دعا ميكنم.  عزيزم به تاپيك باردارى @maahkam17191 &nbs ...

خیلی ممنونم فدات شم قربون قلب مهربونت

دعای خیلی ویژه برام کنید 🙏🥺😍

چشم حتما 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اینکه میگن از طریق حرف زدن میتونی وادارشون کنی ی واکنشی نشون بدن چی،شما خودت یا مادرش یا کسی ک خیلی ...

عزیزم این مورد هم برای محمد بارها و بارها از طرف دکتر قلبش رد شده

چون بینهایت هیجانی میشه و امکان سکته داره گلم😭

یگانه جانم خبر جدید نداری ؟؟

اوضاع ریه محمد خوب نیست

دکتر خودش ویزیت کرده

حالا دکتری که محمد تابستون برا عفونت ریه اش هم میرفت هم قرار تا شب بیاد پیشش

تنفسش با مشکل روبرو شده😭😭

انشالا بحق علی زود زود بهوش میاد و دلتو شاد میکنه عزیزم شک ندارم خدا دعا های همه رو بدون جواب نمیذاره 

در نومیدی بسی امید است ♡پایان شب سیه سپید است

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭