2777
2789
ممنونم خواهری امشب بیادت بودم مخصوصا وقتایی که تلویزیون شاه چراغ نشون میداد الهی دلت شاد بشه❤🌹

فداتشم مهربونم ممنونم ازت حاجت روا باشی انشالله 

برا مامان شدن منم توی این شب‌های عزیز خیلی دعا کنید 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم اگه لايق باشم امشب تو حرم امام رضا دعا گوي هم خودت بودم و هم تمام كسايي كه توى اين مدت دعاگوى ...

خیلی التماس دعا دارم از امام رضا بخواه منت سر من بذارن و از خدا بخوان من امسال طعم شیرین مادر شدن رو بچشم 🙏🥺

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

سلام عزیزم خوبی 

دیشب خیلی تو فکرت بودم و از خدا سلامتی آقا محمد خواستم .ان شاءالله به حق پنج تن زودتر سلامتیش بدست بیاره .

عزیزم می تونم بپرسم کدام شهر هستین ؟ اگه شیرازین پرونده پزشکیش ببر پیش دکتر شریعت . ان شاءالله فرجی میشه 

عزیزم خبر جدیدی از همسرت نیس؟

دیشب با چشمای گریون و دل شکسته خیلی دعا کردم براشون 

انشالله بحق این شبای عزیز سلامتی کامل شونو بدست میارن و زودی برمی‌گردن خونه🙏

سلام عزیزم خوبی  دیشب خیلی تو فکرت بودم و از خدا سلامتی آقا محمد خواستم .ان شاءالله به حق پنج ...

منم همينو خواستم بگم كه پرونده و سي تي اسكن شو نشون پزشك ديگه بزن شايد نظري داشته باشه

لااقل اينجوري مشخص ميشه خداي نكرده آسيبي هست يا نه،شايد هنوز زمان باشه و بشه كاري كرد

دكتر دقيق نميگه مشكل كجاست هي ميگه دعا كنين معجزه بشه اين دختر طفلي ذره ذره آب ميشه با سنيدن همين يك جمله

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
منم همينو خواستم بگم كه پرونده و سي تي اسكن شو نشون پزشك ديگه بزن شايد نظري داشته باشه لااقل اينجور ...

خدا کنه کسی تو شرایط اسی نباشه خیلی سخته . از هر روزنه ای منتظر نوره .

ان شاءالله گشایشی بشه به حرمت این ماه عزیز 

خدا کنه کسی تو شرایط اسی نباشه خیلی سخته . از هر روزنه ای منتظر نوره . ان شاءالله گشایشی بشه به حرم ...

خودم بودم ميدونم چي ميكشه 

قطعا بايد اميد داشته باشه 

تا خدا هست معجزه و اميد هم هست

پدر من مريض بود منم راه دور بودم مثلا ميخواستن مراعات منو بكنن بهم اطلاعات غلط ميدادن 

خيلي ضربه بدي خوردم سر همين مسعله و مراعات و مخفي كاري شون،براي همين گفتم همه ي راه ها رو آدم تست كنه شايد شانسي وجود داشته باشه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
یگانه جانم، الهی بهترین تقدیرات برات رقم بخوره در این شب ها و روزهای عزیز، الهی تو تقدیرت سلامتی محم ...

سسلام مرضیه عزیزم

مممونم خوتهری

به شرط لیاقت منم بیادت بودم گلم🤲🌹😘

سلام عزیزم خوبی  دیشب خیلی تو فکرت بودم و از خدا سلامتی آقا محمد خواستم .ان شاءالله به حق پنج ...

سلام گلم ممنون از لطفت

نه عزیزم شمالن

این مطمئن باش اگر کاری از من یاد دوستش یا هرکسی برمیومده انجام دادیم

بهترین پزشک استانشون همون روزای اول دیده شرایط ویزیتش کرد و حرف دکتر خودش زد 

خودم بودم ميدونم چي ميكشه  قطعا بايد اميد داشته باشه  تا خدا هست معجزه و اميد هم هست پد ...

عزیزم من که پزشک نیستم دکتر بخواد برای من توضیح تخصصی بده

برای مریضی که تو کما چه کاری ازشون بر میاد جز رسیدگی های عادی

تا خدا نخواد

تا خود بیمار نخواد

هیچ دارو و پزشکی نمیتونه بیمار از کما در بیار 

اون بنده خدا محمد عمل کرده و الان ۹۹درصد مشکل محمد ارگان های دیگست

محمد ریه اش از قبل مشکل داشته بخاطر همین تنفسش دچار اختلال میشه

یا هوشیاریش دکتر چیکار میتونه بکن تا خود بیمار واکنش نشون نده؟؟