2777
2789
چقد احساسی بود این یکی به قول حبیب تو لیسانسه ها موهای تنم سیخ شد🤣🤣

همه پیام ها خوبن و دوس داشتنی حتی دعوا ها ولی این مال دیشب بود 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم عشقتون پایدار برا منم دعا کن ب عشقم برسم خانوادم راضی شن 🥺

چشممممم من از سن خیلی کم عاشق همسرم بودم.... ولی فکر میکردم یکطرفه س هیچوقت به زبون نیاوردم، 16سالگیم با یکی دیگه ازدواج کردم که به دلایلی 4 سال بعدش جدا شدم، عشق بچگیم دقیقا دو هفته بعد از جداییم اومد خاستگاریم که بله رو دادم و سه ماه بعدش عقد کردیم، دست خدا هییییچی نشد نداره /البته من عاشق همسرم بودم و عشق بچگی فراموش شده بود ولی وقتی اومد حس کردم بهترین انتخاب ممکن همینه، چون فهمیدم اونم دوسم داشته و بزرگتراش مخالفت کردن بعدم من ازدواج کردم/

اشکال نداره عزیز دلم این روزا حال هیچکس خوب نیس

نمیدونم یهو اینجوری شدم روزا اصن نمی‌بینمش کارش سنگین شده شبا هم زود میخوابه جلوی خونوادمم ک نمیتونه بیاد هی ور دلم فقد قبل از خوابش چند دقیقه بغلم میکنع و بوسم میکنع و می‌خوابه

خداروشکر پایدار باشید❤ چند وقته باهمین؟ مجازیه یا نزدیکین؟

یسال دوست نزدیک شیش هفت ماه نامزد  نزدیک هم شهری 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏