2777
2789
چقد احساسی بود این یکی به قول حبیب تو لیسانسه ها موهای تنم سیخ شد🤣🤣

همه پیام ها خوبن و دوس داشتنی حتی دعوا ها ولی این مال دیشب بود 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم عشقتون پایدار برا منم دعا کن ب عشقم برسم خانوادم راضی شن 🥺

چشممممم من از سن خیلی کم عاشق همسرم بودم.... ولی فکر میکردم یکطرفه س هیچوقت به زبون نیاوردم، 16سالگیم با یکی دیگه ازدواج کردم که به دلایلی 4 سال بعدش جدا شدم، عشق بچگیم دقیقا دو هفته بعد از جداییم اومد خاستگاریم که بله رو دادم و سه ماه بعدش عقد کردیم، دست خدا هییییچی نشد نداره /البته من عاشق همسرم بودم و عشق بچگی فراموش شده بود ولی وقتی اومد حس کردم بهترین انتخاب ممکن همینه، چون فهمیدم اونم دوسم داشته و بزرگتراش مخالفت کردن بعدم من ازدواج کردم/

اشکال نداره عزیز دلم این روزا حال هیچکس خوب نیس

نمیدونم یهو اینجوری شدم روزا اصن نمی‌بینمش کارش سنگین شده شبا هم زود میخوابه جلوی خونوادمم ک نمیتونه بیاد هی ور دلم فقد قبل از خوابش چند دقیقه بغلم میکنع و بوسم میکنع و می‌خوابه

خداروشکر پایدار باشید❤ چند وقته باهمین؟ مجازیه یا نزدیکین؟

یسال دوست نزدیک شیش هفت ماه نامزد  نزدیک هم شهری 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏